Haberler

Denizlispor'un 4 Aylık Geliri Borçlara Gidecek

Denizlispor'da 4 Aylık Kulüp Gelirlerinin Hacizli Olduğu ve Bu Nedenle Kulübe 4 Ay Boyunca Para Girişinin Mümkün Olmadığı İfade Edildi.

Denizlispor'da 4 aylık kulüp gelirlerinin hacizli olduğu ve bu nedenle kulübe 4 ay boyunca para girişinin mümkün olmadığı ifade edildi.

Kulüp binasında basın toplantısı düzenleyen Denizlispor Başkanı Ali İpek, Gençlerberliği maçında alınan galibiyetin kendilerini mutlu ettiğini ve bu galibiyetle sıralamadaki yerlerini biraz daha yukarı çektiklerini söyledi. Gençlerbirliği maçında genç oyuncuların iyi mücadele ettiklerini belirten Ali İpek, "Önümüzdeki yıllarda Denizlispor'un artık emin ellerde olduğunu, aşağıdan gelen oyuncuların Denizlispor'a her zaman hizmet vereceğini, kulübün bundan sonra kendi yağıyla kavrulabileceğini gördük. Bu

bizi çok sevindiriyor. Denizlispor yavaş yavaş özüne dönmeyi hedeflemiştir" dedi.

Turkcell Süper Lig'de mücadele eden 9 Anadolu kulübünden biri olduklarını ancak yaşanan ekonomik sıkıntı sebebiyle zor günler yaşadıklarını vurgulayan İpek, "Önümüzdeki 4 ay içerisinde kulübün tüm gelirleri eski yöneticilere ve piyasaya olan borçlar sebebiyle kilitlenmiş durumda. Bu 4 ay içerisinde kulübe para girişi mümkün değil" diye konuştu.

Eski yöneticiler tarafından bir süre önce başlatılan icra takibi sonucunda faizleriyle birlikte yaklaşık 2 milyon 500 bin YTL'ye varan borçların bundan sonraki 4 ay içinde kulüp gelirlerinden alınacağını kaydeden İpek, "Bu sorunu çözmek için başta valimiz, belediye başkanımız ve Denizli'nin önde gelenleriyle girişimlerde bulunmak zorundayız. Denizlililer'in bizi yalnız bırakmamaları gerekiyor. Bu sıkıntılar ancak birlik ve beraberlik içinde olunursa aşılabilir" dedi.

İpek, Kasım ayı içerisinde futbolculara 1 milyon 500 bin YTL'ye varan transfer taksitlerinin de ödenmesi gerektiğini söyledi. Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında kendi sahalarında karşılaşacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürdüklerini, sakat olan Muhittin ve İbrahim Çelik dışında eksik futbolcularının bulunmadığını belirten Ali İpek, "Trabzonspor maçı çok önemli. Bu maçı da kazanarak sıralamadaki yerimizi daha da yukarıya çıkarmayı hedefliyoruz" şeklinde konuştu.

Denizlispor Yönetim Kurulu, dün akşam yaptığı toplantıda Trabzonspor maçı bilet fiyatlarını kale arkası 10 YTL, maraton tribünü 20 YTL, kapalı tribünü de 40 YTL olarak belirledi.

(AV-ERS-ERS-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title