Haberler

Denizlispor Tavşanlı'ya Evinde Boyun Eğdi

PTT 1.Lig'in 21.haftasında Denizlispor kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0'lık skorla boyun eğerek, düşme potasına yaklaştı.

PTT 1. Lig'in 21. haftasında Denizlispor kendi evinde Tavşanlı Linyitspor'a 1-0'lık skorla boyun eğerek, düşme potasına yaklaştı.

Yoğun yağmur yağışı altında oynanan ve az sayıda seyircinin izlediği maçta, iki takımda kontrollü oyunu tercih etti. İkinci yarıya biraz daha istekli başlayan Tavşanlı Linyitspor, aradığı golü 65. dakikada Ferhat'la buldu. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Tavşanlı Linyitspor maçtan 3 puanla ayrılan ekip oldu.

Maç sonrası konuşan Denizlispor Teknik Sorumlusu Kenan Atik, "Geçen hafta yaşadığımız kırmızı kart sendromları ve aldığımız kötü bir mağlubiyet bu maçı daha önemli hale getirmişti. Maç çok ortada gitti. Yaptığımız bir hata ve bir gol. Çıkaramadık yediğimiz golü. Artık önümüzde çok kritik maçlar var.Moralimizi bozacak bir şey yok. Biz Denizlispor takımıyız. Elbette eksiklerimiz olacak ama birlik beraberliğimizi kaybetmeyeceğiz. Oyuncularım son dakikaya kadar ellerinden gelenin en iyisini yaptı. Ancak aradığımız golü bir türlü bulamadık. Oyuncularımın canları sağ olsun. Bundan sonra önümüze bakmalıyız ve Göztepe maçına yüzde yüz hazır bir şekilde çıkmalıyız. Camiamızdan destek bekliyoruz. Bu maçların artık dönüşü yok, Bundan sonraki haftalarda ah keşke dememeliyiz. O yüzden herkes aklını başına alıp sağduyulu davranıp bu takıma sahip çıkması lazım" dedi.

Denizlisporlu futbolcular Süleyman ve Mert ise kritik bir maçta yenildiklerini ancak bundan sonraki haftalarda alacakları galibiyetler ile bu haftayı telafi edeceklerini söylediler

Tavşanlı Linyitspor Teknik Direktörü Ümit Erol Tok, alınan 3 puanın çok önemli olduğunu belirterek, "Rakiplerimizin puan kaybettiği bir haftada alınan bu 3 puan 6 puan değerinde. İlk yarı istediğimiz gibi oynayamadık ancak ikinci yarı mücadele daha iyiydi. Daha çok kaleye gittik. Bizim için altın değerinde bu puanlar. Kazandığımız için çok mutluyuz. Bu galibiyetlerin önümüzdeki maçlarda da devam etmesi gerekiyor. İnşallah 3 puan almaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Tavşanlı Linyitsporlu futbolcular Metin ve Sakıp da alınan 3 puanın altın değerinde olduğunu belirterek, ligde kalmak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini söylediler. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Tavşanlı Linyitspor Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title