Haberler

Denizlispor, Taraftar Desteği Bekliyor

Ligde Hafta Sonu Kendi Sahasında Kasımpaşa ile Karşılaşacak Denizlispor'da Yönetim Taraftarlardan Destek İstedi.

Ligde hafta sonu kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak Denizlispor'da yönetim taraftarlardan destek istedi.

Kasımpaşa maçının hazırlıklarını günde tek idmanla sürdüren ve yarın yapacağı hafif çalışmanın ardından maç saatini beklemeye başlayacak olan Denizlispor, bu maçtan galibiyetle ayrılmayı hedefliyor. Ligin yeni ekiplerinden Kasımpaşa'yı yenerek alt sıralardaki takımlarla arasındaki puan farkını açmak isteyen Yeşil-siyahlı ekip, son 2 sezon yaşadığı sıkıntıları bu sezon yaşamak istemiyor. Ligin başında mümkün olduğu kadar fazla puan toplayarak alt sıralardan iyice uzaklaşmak isteyen Denizlispor, bu dönemin

en kritik maçı olarak gördüğü Kasımpaşa engelini kayıpsız atlatmak için tüm imkanlarını seferber etti. Kulüp Başkanı Ali İpek, bu zorlu maçta taraftar desteğine ihtiyaçları olduğunu belirterek, "Ramazan ayına girdiğimiz şu günlerde taraftarlarımızın takıma olan desteklerini yine sürdürmesini istiyoruz. Bu maç bizim için çok kritik. Kazanmaktan başka bir düşüncemiz yok" dedi.

Sakatlığı devam eden Musa Kuş dışında eksik bulunmayan Denizlispor'da, transfer döneminin son haftasında takıma katılan Gökhan Güleç ve Hasan Yiğit gibi oyuncular da ilk defa yeşil siyahlı taraftarların karşısına çıkacak. Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar'ın, bu iki futbolcuya ilk Kasımpaşa maçında görev vermeyi düşündüğü öğrenildi.

Bu arada Denizlispor-Kasımpaşa maçının bilet fiyatları da belli oldu. Yeşil-siyahlı yönetim, maçın biletlerinin kale arkası 7.5 YTL, maraton tribünü 15 YTL ve kapalı tribünü 25 YTL'den Cumartesi günü satışa sunulacağını açıkladı.

(AV-İY-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title