Haberler

Denizlispor Rotayı Teknik Direktör Erginer'e Çevirdi

PTT 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da teknik direktör arayışını sürdüren yönetim, Yılmaz Vural, Nurullah Sağlam, Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman'dan olumsuz yanıt aldıktan sonra rotayı Reha Erginer'e çevirdi.

Ptt 1'inci Lig takımlarından Denizlispor'da teknik direktör arayışını sürdüren yönetim, Yılmaz Vural, Nurullah Sağlam, Mesut Bakkal ve Hikmet Karaman'dan olumsuz yanıt aldıktan sonra rotayı Reha Erginer'e çevirdi.

Manisaspor'a geçen sezon play off'ta final oynattıktan sonra bu sezon başında yönetimle transfer konusunda ters düşüp istifa eden Erginer'i Denizli'ye davet eden kurmaylar, anlaşma sağlanması halinde genç çalıştırıcıya hafta başında imza attıracak.

Erginer'in hem ligi hem de bölgeyi iyi tanıdığına dikkat çeken Asbaşkan Cahit Özdemir, "Reha Erginer şu anda listemizin ilk sırasında. Teklifimizi kabul ederse, önümüzdeki haftadan itibaren takımın başına geçer" dedi. Kulübün zor bir süreçten geçtiğini belirten 2'nci kaptan Bülent Ertuğrul ise futbolcuların takımın başarısı için elinden geleni yaptığını ve taraftarın desteği ile en kısa sürede toparlanacaklarını dile getirdi. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Reha Erginer Yılmaz Vural Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title