Haberler

Denizlispor Rahat Nefes Aldı

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 27. Haftasında Sahasında Sakaryaspor'u 1-0 Mağlup Ederek Kümede Kalma Yolunda Altın Değerinde Bir Galibiyet Aldı.

Denizlispor, Turkcell Süper Lig'in 27. haftasında sahasında Sakaryaspor'u 1-0 mağlup ederek kümede kalma yolunda altın değerinde bir galibiyet aldı.

Denizli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelen ve ligde kalma savaşı veren Denizlispor ile Sakaryaspor arasında maç büyük çekişmeye sahne oldu. Yaklaşık 15 bin taraftarın izlediği karşılaşmada, çok sayıda taraftar da stada giremedi. İlk yarı Denizlispor'a oranla daha etkili futbol oynayan ve gol pozisyonlarına giren Sakaryaspor bu fırsatları değerlendiremedi. İkinci yarıya daha baskılı başlayan Denizlispor, Serhat'ın 70. dakikada attığı golle zor da olsa galip gelerek haftalar sonra düşme hattının üzerine çıktı.

Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, çok zor bir maçı kayıpsız atlattıklarını belirterek şöyle konuştu: "7 maçımız kaldı, bu maçlar hep böyle oynanacak. İki takım da iyi mücadele etti. Sakaryaspor iyi bir takım ve bu maçın zor geçeceğini biliyorduk. Sakaryaspor için düştü denilse de iyi mücadele ettiler. İlk yarı 2 önemli pozisyona girdiler. Çok heyecanlı ve çekişmeli bir maç oldu. Galip geldiğimiz için mutluyum. Futbolcularıma ve bize destek veren muhteşem taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu heyecan ve bu stres bundan sonra da devam edecek. İnşallah sonunda gülen taraf biz oluruz."

Denizlispor'un tecrübeli oyuncusu İbrahim Ege, Sakaryaspor karşısında iyi oynamadıklarını, ancak kazandıklarını belirterek, "Bu tür maçlarda kazanmak çok önemli. Biz bunu başardık ve çok mutluyuz" dedi.

Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ise, galip geldikleri için mutlu olduklarını belirterek, "Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Ancak futbolcularımızın çabası ve taraftarlarımızın desteğiyle zoru başardık. Bize destek veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Stada giremeyen taraftarlarımızdan ise özür diliyorum" diye konuştu.

Sakaryaspor ise ligde kalma umutlarını büyük oranda yitirdi. Maçtan sonra Sakaryaspor cephesinde büyük üzüntü yaşanırken Denizlisporlu futbolcular galibiyeti taraftarlarıyla birlikte kutladı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım ise Denizlispor maçını kazanmaları halinde ligde kalma ümitlerini devam ettireceklerini, ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Özellikle oyunun ilk yarısında iyi oynadık. Belki oyunu 2-3 farklı kazanacak pozisyonları yakaladık ancak bunları değerlendiremedik. Denizlispor ilk yarı kalemizde hiç pozisyon bulamadı. İkinci yarı rakibimiz daha baskılıydı. Biz, bu baskıdan çıkabilseydik pozisyon bulabilirdik. Neticede karambolden bulunan golle mağlup olduk. Son dakikada yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik bir puan çıkarabilirdik, ancak başaramadık. Bu mağlubiyetten sonra ümitlerimiz iyice azaldı. Yavaş yavaş başka planlar yapmak zorunda olduğumuzu görüyoruz. Bundan sonraki haftalarda lige olan sorumluluğumuzu devam ettirmek, az olan ligde kalma ihtimalimizi sürdürmek zorundayız."

Sakaryasporlu futbolcular ise yaptıkları açıklamalarda, aldıkları yenilgiyle ligde kalma şansını büyük oranda kaybettiklerini, ancak matematiksel olarak şansları sürdüğü müddetçe mücadelelerini sürdüreceklerini söylediler.

(AV-KÇ-HO-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title