Haberler

Denizlispor Puan Peşinde

Turkcell Süper Lig'in 24. Haftasında Yarın Deplasmanda Kayserispor ile Karşılaşacak Olan Denizlispor, Sahadan En Az Bir Puanla Ayrılmanın Hesaplarını Yapıyor.

Turkcell Süper Lig'in 24. haftasında yarın deplasmanda Kayserispor ile karşılaşacak olan Denizlispor, sahadan en az bir puanla ayrılmanın hesaplarını yapıyor.

Hilton Otel'de kamp yapan Yeşil-siyahlı ekipte sakatlıkları sebebiyle Yusuf, Caner ve Burak'ın yanı sıra kart cezalısı olan Zafer Demir, Kayserispor karşısında forma giyemeyecek. Ligin ilk yarısında 2-1 yendiği Kayserispor'a rövanşı vermek istemeyen Denizlispor, maçtan en az bir puanla dönerek kötü gidişe son vermek istiyor. Kayserispor'un ligin ikinci yarısında oynadığı 6 maçı da kazandığını belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, "Rakibimiz iyi futbolculardan kurulu bir ekip. İyi mücadele ediyor ve çok az gol yiyorlar. Bizim de son haftalarda bir düşüşümüz var. Buna son vermek için Kayseri deplasmanından puan ya da puanlarla dönmek istiyoruz. İnşallah istediğimizi alıp Denizli'ye döneceğiz" diye konuştu.

Denizlispor'un Souleymanou, Bülent Ertuğrul, Kratochvil, Fatih Yiğen, Carlos Alberto, Tomas, Güray, Fatih Egedik, Serhat, Gökhan Güleç, Christian on biriyle Kayserispor maçına çıkması bekleniyor.

(AV-İY-CC-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title