Haberler

Denizlispor Paralanacak

Denizlispor'da Vali Hasan Canpolat Başkanlığında Oluşturulan Kriz Masası'nın Uzun Süredir Maç Başı Ücretleri ile Transfer Taksitlerini Alamayan Futbolculara 2 Milyon YTL Dağıtarak Ankaragücü Maçı Öncesi Moral Dopingi Yapacağı Bildirildi.

Denizlispor'da Vali Hasan Canpolat başkanlığında oluşturulan Kriz Masası'nın uzun süredir maç başı ücretleri ile transfer taksitlerini alamayan futbolculara 2 milyon YTL dağıtarak Ankaragücü maçı öncesi moral dopingi yapacağı bildirildi.

Kriz Masası'nın söz konusu rakamı kentteki iş çevrelerinden sağlayacağı, ayrıca beş aydır maaş alamayan kulüp personeline de ödeme yapılacağı öğrenildi.Cumartesi günü oynayacakları Ankaragücü maçının kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen teknik direktör Güvenç Kurtar, "Futbol üç neticeli bir oyundur. Ancak, içinde bulunduğumiz konum nedeniyle biz sadece galibiyeti düşünüyoruz ve tüm hesaplarımızı bu yönde yapıyoruz. Futbol kalitemiz her geçen hafta iyiye gidiyor. Fikstürde zorlu dönemi geride bıraktık. Kalan haftalarda kendi ayarımızda takımlarla karşılaşacağız. Ankaragücü maçını kazanıp ligde yeni bir sayfa açmak istiyoruz" dedi.

Ferah IŞIK - DENİZLİ / DHA

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title