Haberler

Denizlispor Koleji'nden İhtiyaç Sahiplerine Yardım Eli

Denizlispor Koleji Sosyal Yardımlaşma Kolu Öğrencileri, Hayırseverlerin Desteği Alınan Yardım Malzemelerini İhtiyaç Sahiplerine Ulaştıran Denizli Belediyesi'ne Bağlı Sevgi Eli'ne Yardımda Bulundu.

Denizlispor Koleji Sosyal Yardımlaşma Kolu öğrencileri, hayırseverlerin desteği alınan yardım malzemelerini ihtiyaç sahiplerine ulaştıran Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli'ne yardımda bulundu.

Denizlispor Kolej Sosyal Yardımlaşma Kolu'na üye 20 öğrenci, öğretmenleri Güler Ermes ve Sevgi Alaşahin ile birlikte, Sevgi Eli Mağazası'na giderek buradaki çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ayrıca, hiç kullanılmamış ya da kullanılabilir durumdaki kıyafetlerini ve eşyalarını da mağazaya bağışladı. Öğrenciler, bağışın yanında, okulda teorik olarak gördükleri sosyal yardım konularının nasıl uygulandığını gördü. Denizlispor Koleji öğretmenlerinden Güler Ermes, Sevgi Eli'nin kısa sürede birçok ihtiyaç sahibine yardım ettiğini ve böyle bir kuruluşa destek olmak için sosyal yardım kolu öğrencileriyle mağazaya geldiklerini söyledi. Ermes, ihtiyaçların karşılanabilmesi için yardımlara devam edeceklerini söyledi.

Denizli Belediyesi'ne bağlı Sevgi Eli, geçen yıl hayırseverlerin bağışlarını ihtiyaç sahibi 14 bin kişiye ulaştırmıştı.

(SK-AV-Y)

17.05.2007 16:51 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title