Haberler

Denizlispor, Güvenç Kurtar ile Anlaşamadı

Denizlispor, Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile anlaşma sağlayamadı.

Olağanüstü kongreye gitme kararı alınan Denizlispor'da yeni bir süreç başlarken, bir süredir görüşmelerin sürdüğü Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile anlaşma sağlanamadığı öğrenildi. Daha önce Denizlispor'da kalmak istediğini belirten Teknik Direktör Güvenç Kurtar ile yapılan görüşmelerden sonuç alınamaması üzerine, Yeşil-siyahlı yönetimin Mesut Bakkal, Özcan Bizati ve Reha Kapsal ile masaya oturacağı öğrenildi.

Denizlispor'da 25 Haziran tarihinde yapılması kararı alınan olağanüstü kongre için hazırlıklar başlarken, yönetim yeni yönetimin seçilmesine kadar transfer görüşmelerini sürdürmeyi kararlaştırdı. 19 milyon YTL borcu bulunan Yeşil-siyahlı ekipte, 2 sezondur tüm zorlukların camianın kenetlenmesiyle aşıldığını belirten Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek, "Süper Lig'de 18 kulüpten biri, 9-10 şehirden birinin temsilcisi olmak kolay değil. Destek alınmadan bir kulübün ayakta tutulabilmesi mümkün değil.

Denizlispor daha yukarılarda olması gereken bir takım ancak özellikle sahiplenme konusunda gerekli desteği bulamadık" diye konuştu.

Kongrede, Denizlispor bayrağını daha yukarılara taşımak isteyenlerin çıkacağına inandığını belirten Başkan İpek, "Denizlispor sahipsiz değil" dedi. Kongre tarihine kadar görevlerinin başında olduklarını ve çalışmalarını sürdüreceklerini belirten Başkan İpek, "Kongreye kadar transfer çalışmalarını yürüteceğiz. Denizlispor boşlukta değil. Elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Transfer etmeyi düşündüğümüz oyuncularla da görüşüyoruz. Özellikle iç transferi çözmek istiyoruz. Bu çalışmalar, gelecek

olan yönetime bir şey bırakmamak değil, geç kalınmaması için yapılan çalışmalardır. Denizlispor'un boşlukta kalmaması ve zaman kaybetmemesi için görüşmeler yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

(AV-AT-İY-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title