Haberler

Denizlispor evinde Antalyaspor'la karşılaşacak

Güncelleme:

Süper Lig'de Göztepe galibiyetinin ardından hafta içi mesaisinde Trabzonspor'a tek golle mağlup olup sonunculuktan kurtulamayan Yukatel Denizlispor yarın sahasında Fraport Tav Antalyaspor'la kozlarını paylaşacak.

Süper Lig'de Göztepe galibiyetinin ardından hafta içi mesaisinde Trabzonspor'a tek golle mağlup olup sonunculuktan kurtulamayan Yukatel Denizlispor yarın sahasında Fraport Tav Antalyaspor'la kozlarını paylaşacak.Denizli Atatürk Stadı'nda Zorbay Küçük'ün yöneteceği müsabaka saat 16.00'da başlayacak. Ev sahibi ekipte sakatlıkları süren Hadi Sacko, Recep Niyaz, Özgür Çek ve Veton Tusha, Antalyaspor'a karşı oynayamayacak. Teknik direktör Hakan Kutlu, Göztepe ve Trabzonspor karşılaşmalarında oynanan futboldan memnun kaldığını söyledi. Kutlu, "Bu oyunumuzu Antalyaspor önünde de sürdürürsek kazanırız. Takımıma inanıyorum. Bizim için her maç final niteliğinde" açıklamasını yaptı.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Trabzonspor Denizlispor Antalyaspor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title