Haberler

Denizlispor'dan yıldız müjdesi

SPOR Toto Süper Lig'in yeni temsilcisi Denizlispor'da Başkan Ali Çetin, taraftarı coşturacak yıldız bir transfer yapacaklarını söyledi.


SPOR Toto Süper Lig'in yeni temsilcisi Denizlispor'da Başkan Ali Çetin, taraftarı coşturacak yıldız bir transfer yapacaklarını söyledi.
Haluk Ulusoy Tesisleri'nde basın toplantısı düzenlenen basın toplantısında konuşan Çetin, "Transferlerle ilgili taraftarlarımızdan  5 gün süre istiyoruz. Mühendisliğini iyi yapıyoruz, Denizlispor çok iyi yerlerde olacak. Rahatsız olduğumuz konulardan biri de bu. Teknik direktörümüz Yücel İldiz'in kızına kadar 'Hoca gidiyor mu' diye sorulmuş. İnsanların huzursuz etmenin anlamı yok. Bizim kulüp ve yönetim olarak kendisiyle hiçbir sıkıntımız yok. Hedefimiz ilk beş sıra içinde yer almak. Bu hedefimiz doğrultusunda transfer yapacağız. Bunu yaparken de takımımız ciddi borçlara sokmayacağız. Yönetim olarak sözümüzün arkasındayız. Borcumuz da kalmayacak, ilk beşe de oynayacağız" dedi.
Sosyal medya üzerinden bilgi kirliliği oluştuğunu belirten Ali Çetin, "İç transferde yolumuza devam edeceğimiz futbolcularla ilgili sorun yok. Kerem Can'la anlaşmaya vardık. Aissati'ye bir teklif verdik ve cevabını beklemeye başladık. Kaleci Stackhowiak ile büyük oranda anlaşma sağladık. Kalmasını istediğimiz oyuncularla görüşmelerimiz de sürüyor. Pazarlıklar devam ettiği için zaman kaybı oluşuyor. Ancak biz kulüp menfaatlerini düşünerek hareket ediyoruz" diye konuştu.
Transfer için 10 milyon euro bütçe ayırdıklarını sözlerine ekleyen Çetin, "Bu bütçemiz şu anda artı verdi. Yaklaşık 15 gündür yoğun bir çalışma temposu içerisindeyiz. İnce eleyip sık dokuyoruz. Şu anda bütçemiz 1-1.5 milyon TL artıda. Flaş denilecek futbolcu transferlerimiz olacak. Şehri heyecanlandıracak bir ismi kadromuza dahil edeceğiz. Kamuoyundan biraz daha sabır istiyoruz. Para geldiği anda da futbolcularımıza tüm borçları zaman kaybetmeden ödeyeceğiz" cümlelerini kurdu.


- Denizli
Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Ali Çetin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title