Haberler

Denizlispor'da Transfer Atağı

Denizlispor, Dış Transferde Bir Çek ve Bir Slovak Oyuncu ile Görüşmelerini Hızlandırdı.

Denizlispor, dış transferde bir Çek ve bir Slovak oyuncu ile görüşmelerini hızlandırdı.

İkinci yarı hazırlıklarını Antalya'da yaptıktan sonra Denizli'ye dönen Denizlispor'da, yönetim transfer döneminin sona ermesine az bir zaman kala çalışmalarını hızlandırdı. Brezilyalı Oliveria'yı gönderdikten sonra yerine Çek Cumhuriyeti'nden Karel Kroupa'yı transfer eden Yeşil-siyahlılar, genç futbolcunun Galatasaray ile oynanan hazırlık maçında ortaya koyduğu futboldan memnun kaldı. Karel Kroupa'nın eşyalarını almak için ülkesine gittiği öğrenilirken, yönetim Çek Cumhuriyeti ve Slovakya'dan birer oyuncu ile temaslarını sürdürüyor. Forvet mevkiine yapılması düşünülen transferin gerçekleşmesi halinde, Brezilyalı oyunculardan Adriano Nascimento ya da Julio Cesar'dan birinin gönderileceği öğrenildi.

Denizlispor Başkanı Ali İpek, iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini ve transfer politikalarının netleştiğini belirterek, "İbrahim Ege'nin takıma geri dönmesiyle orta sahada yaşadığımız sorun ortadan kalktı. Bunun yanı sıra Serhat Gülpınar da takımda kaldı. Acil olarak forvete yapacağımız transferi de Çek Cumhuriyeti'nden Karel Kroupa ile gerçekleştirdik. Karel Kroupa, Türkiye'ye gelir gelmez ayağının tozuyla çıktığı Galatasaray maçında iyi bir performans sergiledi. Takım arkadaşlarını tanımamasına rağmen gösterdiği performans ve oynadığı futbolla kaliteli ve Denizlispor'a yararlı olacak bir futbolcu olduğunu gösterdi. Teknik ekibimizin de raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyoruz. Bir yabancı oyuncu daha almak istiyoruz. Denizlispor, ikinci yarıda oynayacağı futbol ve alacağı puanlarla hedeflediği yere ulaşacaktır. Taraftarlarımızın bundan önce olduğu gibi, ikinci yarıda da bize olan desteklerini sürdürmelerini istiyoruz" dedi.

Denizlispor, ikinci yarının ilk maçında kendi evinde oynayacağı Gaziantepspor maçının ilk çalışmasını yarın sabah Haluk Ulusoy Tesisleri'nde yapacak.

(AV-MFS-FS-FS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title