Haberler

Denizlispor'da İldiz iddialı

Spor Toto Süper Lig'de sezon hazırlıklarına başlayan ligin yeni ekibi Yukatel Denizspor'u geçen sezon Spor Toto 1'inci Lig'de şampiyon yapan teknik direktör Yücel İldiz, yine iddialı olacaklarını söyledi. Denizlispor, sezonun ilk basına açık antrenmanını İldiz yönetiminde yaparken çalışmada yardımcı antrenörler Feyyaz Uçar ve Levent Kartop da hazır bulundu. Kadrosunu 4 transferle güçlendiren Ege ekibinde yeni transferlerden izinli olan Rodallega, Sapunaru ile geçtiğimiz sezon kadroda bulunan oyunculardan Kehinde ve kaleci Stackhowiak antrenmana katılmadı. Yeni transferlerden sağ bek Tiago Lopes ile kaleci Tolgahan ise çalışmalarda yer aldı.
Yeşil siyahlı ekibin teknik patronu Yücel İldiz, 8 ya da 9 transfer yapmaları gerektiğini belirterek, "Transferde çok yol almamız gerekiyor. Eksikliklerimizi kapatıp ligde ses getiren bir ekip olmak istiyoruz" dedi. Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan İldiz, "Süper Lig'de iyi bir sezon geçirmek istiyoruz. Denizlispor, sıkıntılı günlerden aydınlık günlere geldi. Şu dönemi iyi atlatırsak Denizlispor'u güzel günler bekliyor. Temelleri sağlam atmalıyız ve bu dönemi iyi değerlendirmeliyiz. Transferde almamız gereken çok mesafe var. Amacımız ligde kalmak ya da lige tutunmak demiyorum. Denizlispor'un varlığını belli edecek bir takım yaratmaya çalışıyoruz Bunun için de kadroyu iyi yapmamız lazım" şeklinde konuştu.
İldiz, "İkinci kamp dönemine kadar transferlerimizi büyük ölçüde tamamlarız diye düşünüyorum. En önemlisi Denizlispor'a yakışan bir oyun sahaya koymak istiyoruz. Kaliteli bir oyun ortaya koyabilmek adına kaliteli bir kadro kurmamız gerekiyor. Geçtiğimiz sezon iyi bir oyun ortaya koyarak şampiyon olduk. Bu sene de çağdaş futbol oynayan Denizlispor'u oluşturmak istiyoruz" diye konuştu. Denizlispor Başkanı Ali Çetin ise yeni sezonun Denizli'ye hayırlı olması dileklerinde bulunarak, iyi bir sezon geçirmek istediklerini söyledi. Süper Lig'de ilk 5'e oynamayı kendilerine hedef koyduklarını belirten Çetin, "İlk 5'e ulaşmak için tüm gayretimizle futbolcu ve yönetimimizle beraber mücadelemizi sürdüreceğiz. Kısa süre içerisinde transferi bitireceğiz. Yerli futbolculara ağırlık vermek istiyoruz. Ama bizde ilk 5'e oynayacağımız için en iyi futbolcuyu bulmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
Denizlispor'un antrenmanından detaylar
Başkan Ali Çetin'in futbolcularla selamlaşması
Futbolculardan detaylar
Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz'den detay
Denizlispor Antrenörü Feyyaz Uçar'dan detay
Denizlispor Teknik Direktörü Yücel İldiz ile röportaj
Denizlispor Başkanı Ali Çetin ile röportaj


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Yücel İldiz Denizlispor Spor Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title