Haberler

Denizlispor'da Gohou ve Sacko Yolcu

Denizlispor'da yabancı futbolcular Gohou ve Sacko'nun gönderilmesinin gündeme geldiği öğrenildi.TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Denizlispor'da yabancı futbolcular Gohou ve Sacko'nun gönderilmesinin gündeme geldiği öğrenildi.

TFF 1.Lig ekiplerinden Denizlispor transfer çalışmalarını sürdürüyor. Yeni sezon hazırlıklarına kendi tesislerinde devam eden yeşil-siyahlı ekip, bir yandan sezon öncesi çalışma temposunu arttırırken, bir yandan da transfer çalışmaları hız kazandı. Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun verdiği rapor doğrultusunda çalışmalara başlayan yeşil-siyahlı yönetimin, geçen sezon isteneni veremeyen Gineli futbolcu Sacko'yu gönderme kararı aldığı, sezon başı çalışmalarına da geç katılan Fildişili santrafor Gohou'nun da takım ile ilişkisinin kesilmesinin gündemde olduğu öğrenildi.

Teknik direktör Engin İpekoğlu'nun Gohou'nun takımda kalması için yönetime rapor verdiği, ancak yönetimin 260 bin Euro maliyeti olan bu futbolcuyla yollarını ayırmak istediği öğrenildi. Yeşil-siyahlı takımda mutlu olmadığını daha önce belirten Gohou'nun geçen sezondan 100 bin Euro alacağı bulunduğu ve bu parayı yönetimden talep ettiği öğrenildi.

Geçen sezon Gençlerbirliği'nden kiralanan ancak fazla forma şansı bulamayan Sakıb Aytaç ile de anlaşmaya varıldığı ve 3 yıllık sözleşme imzalanacağı öğrenilirken, prensip anlaşmasına varılan Musa Büyük'ün bugün veya yarın Denizli'ye geleceği açıklandı. Orta sahada Ragıp, Emin, Güray gibi isimlerin takımdan ayrıldığı Denizlispor'da, Sacko'nun yerine 3 sezon önce Yeşil siyahlı formayı giyen Brezilyalı oyuncu Braga'nın yeniden transfer edilmesinin düşünüldüğü belirtildi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title