Haberler

Denizlispor'da Futbolculara 5'er Bin YTL Para Cezası

Denizlispor Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği Deplasmanında Sergilenen Kötü Oyun ve Alınan 3-1'lik Mağlubiyetten Ötürü Futbolculara 5'er Bin YTL Ceza Verdi.

Denizlispor Yönetim Kurulu, Gençlerbirliği deplasmanında sergilenen kötü oyun ve alınan 3-1`lik mağlubiyetten ötürü futbolculara 5`er bin YTL ceza verdi.

Başkan Ali İpek, bu sezonun en kötü futbolunu Gençlerbirliği önünde sergilediklerini belirterek, ¨Bu maçta futbolcuları tanıyamadım. Çok kötü oynadık. Böyle bir futbolun cezasız kalması mümkün değildi. Yönetim olarak toplandık ve 5`er bin YTL ceza kestik¨ dedi.

Yönetim, Türkiye Kupası`nda KSK`ye elendikleri maçtan sonra da oyunculara 5 bin YTL ceza vermişti.

Bu arada dışarıdan bazı provokatörlerin kulübü karıştırmaya çalıştığını, bunun da takıma yansıdığını ileri süren Başkan İpek, ¨Denizli halkı birlik olup Denizlispor`a destek vermeli. Kulübü karıştırmaya çalışanlara pabuç bırakmayacağız¨ diye konuştu. Ali İpek, Denizli Valiliği`ne atanan Sivas Valisi Hasan Canpolat`la da telefonla görüştüğünü, Denizlispor`a destek sözü aldıklarını belirtti. Sözleşmesi biten Genel Menejer Can Çobanoğlu`nun görevini sürdürüp sürdürmeyeceği ise yarın yapılacak görüşme sonrası kesinleşecek.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title