Haberler

Denizlispor'da Büyük Sevinç

Turkcell Süper Lig'in 29. Haftasında Sivasspor'u 2-0 Yenerek Düşme Hattının Üzerine Çıkan Denizlispor'da Büyük Sevinç Yaşanıyor.

Turkcell Süper Lig'in 29. haftasında Sivasspor'u 2-0 yenerek düşme hattının üzerine çıkan Denizlispor'da büyük sevinç yaşanıyor.

UEFA Kupası'na katılma hesapları yapan Sivasspor'u, Brezilyalı golcü Adriano'nun attığı 2 golle mağlup eden Denizlispor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Ligin ilk yarısında deplasmanda da mağlup ettiği rakibi karşısında aldığı galibiyetle düşme hattının üzerine çıkan yeşil-siyahlılar, son 5 haftadır mağlubiyet yüzü görmüyor. Kendi sahasında son 4 maçında Ankaragücü, Gençlerbirliği, Sakaryaspor ve Sivasspor'u mağlup ederek 12 puan toplayan Denizlispor'da, futbolcular galibiyet sevincini maç sonrası

taraftarlarıyla paylaştı.

Ligin son haftasına kadar böyle zorlu ve stresli maçları oynamaya devam edeceklerini belirten Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, Sivasspor'un çok iyi bir ekip olduğunu vurgulayarak, "Ancak biz ne olursa olsun kendi evimizde mutlaka galip gelmek için sahaya çıkıyoruz. Zorlu ve stresli geçen bu maçı da kayıpsız atlattığımız için çok mutluyum. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

Bu maçı unutarak Fenerbahçe maçına konsantre olmak zorunda olduklarını kaydeden Kurtar, "Biz ligde kalmak için mücadele eden bir ekibiz. Bu yüzden kendi sahamızda veya deplasmanda oynamak bizim için fark etmiyor. Her maça kazanma arzusuyla çıkıyoruz. Fenerbahçe maçı için de taktik anlayışımız olacak" diye konuştu.

Denizlispor başkanı Ali İpek ise, Sivasspor maçında futbolcularının kazanmak için ellerinden geleni yaptığını dile getirerek, "Zor bir maç oldu, ancak kazandık. Taraftarlarımızın bu sezon bize verdiği destek gücümüzü arttırıyor. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu başarıda onların da payı büyük" şeklinde konuşacak.

Denizlispor'da Fenerbahçe maçının hazırlıkları yarın başlayacak.

(AV-İK-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title