Haberler

Denizlispor'da Ahmet ve Murat Sevinci

Denizlispor'da Sakatlıkları Bulunan Ahmet Çağıran ve Murat Karakoç'un Durumlarının İyiye Doğru Gittiği ve Çaykur Rizespor Maçında Forma Giyebilecekleri Öğrenildi.

Denizlispor'da sakatlıkları bulunan Ahmet Çağıran ve Murat Karakoç'un durumlarının iyiye doğru gittiği ve Çaykur Rizespor maçında forma giyebilecekleri öğrenildi.

Turkcell Süper Ligi'nin 26. haftasında kendisi gibi ligde kalma mücadelesi veren Çaykur Rizespor ile deplasmanda karşılaşacak olan Denizlispor'da hazırlıklar günde tek idmanla sürüyor. Denizlispor Teknik Direktörü Güvenç Kurtar, cezalı olan Yusuf ve Fatih Egedik'in yanısıra, sakatlıkları bulanan İlkay ve Muhittin'in Çaykur Rizespor maçında forma giymeyecek olması sebebiyle kadro kurmakta zorluk çekiyor. Ahmet Çağıran ve Murat Karakoç'un hızla iyileşmesi ve oynayabilecek olmalarının morallerini yükselttiğini belirten Kurtar, "Fatih Egedik ve Yusuf'un olmaması özellikle orta sahada bizi sıkıntıya sokacak. Kadromuzda sınırlı sayıda oyuncu olmasının sıkıntısını yaşarken, cezalı ve sakat oyuncuların artması bizi daha fazla zora sokuyor. Ahmet ve Murat'ın oynayabilecek duruma gelmesi bizi sevindiriyor. Tüm olumsuzluklara rağmen sahaya çıkıp istediğimizi alabilecek kapasitemiz var. Bizim için büyük önem taşıyan Çaykur Rizespor maçından istediğimizi alacağımıza inanıyorum" dedi.

Denizlispor'da sakatlığı sebebiyle uzun süredir forma giyemeyen golcü oyuncu Selahattin'in de tamamen iyileştiği ve Çaykur Rizespor maçında şans tanınması halinde forma giyebileceği öğrenildi.

(AV-AT-MFS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title