Haberler

Denizlispor'da 3 Puan Sevinci

Denizlispor evinde karşılaştığı Alima Yeni Malatyaspor’u mağlup ederek puanını 24’e çıkardı.

Denizlispor evinde karşılaştığı Alima Yeni Malatyaspor'u mağlup ederek puanını 24'e çıkardı.

PTT 1. Lig'in 26. haftasında evinde Alima Yeni Malatyaspor'u ağırlayan Denizlispor, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Karşılaşma sonrası iki takımın da teknik adamları maçı değerlendirdi. Mücadele sonrası düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Denizlispor Teknik Sorumlusu Ümit Metin Yıldız, "Biz çok mutluyuz. Bizim için çok önemli bir maçtı. Bu maçın kaybedilmesi durumunda neler olabileceğini düşünmek dahi istemedik. Hafta içi çok ciddi hazırlandık. Maçın büyük bir bölümü istediğimiz gibi geçti. Kazandıktan sonra her şey sahada uygulandı demek çok kolay belki ama biz geçen hafta da bu oyunculara olan güvenimizi söyledik. Çok sevdiğimiz, emeklerine saygı duyduğumuz bir takıma sahibiz. Bu bizi çok mutlu ediyor. Oyun esnasında, antrenmanlarda bize çok keyif veren bir takımımız var. Bundan sonra da emeklerinin karşılığını alacaktır diye düşünüyorum" dedi.

YENİ MALATYASPOR CEPHESİ

Maç sonu kısa bir değerlendirme yapan Alima Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü İrfan Buz, "Maçı kaybettiğimiz için üzgünüz. İlk yarı istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. İkinci yarı daha iyi oynadık. Birçok pozisyona da girdik. Maçı çevirebilirdik ancak olmadı. Denizlispor'u tebrik ediyorum" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yeni Malatyaspor Metin Yıldız Denizlispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title