Haberler

Denizlispor - Beşiktaş Maçından Notlar

Denizlispor ile Deplasmanda Karşılaşan Beşiktaş'ta İbrahim Kaş, Necip'in Yerine İlk 11'de Şans Buldu.

Denizlispor ile deplasmanda karşılaşan Beşiktaş'ta, kart cezası sona eren İbrahim Kaş, Necip'in yerine ilk 11'de şans buldu.

Teknik direktör Mustafa Denizli, hafta içinde oynanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçındaki 11'den farklı olarak genç Necip'in yerine sarı kart cezasını tamamlayan İbrahim Kaş'a forma verdi.

Beşiktaş'ta İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında 18 kişilik kadroda yer almayan Ernst ve Serdar Özkan, Denizlispor müsabakasında yedek kulübesinde oturdu. Yusuf, İsmail Köybaşı ve Uğur İnceman ise 18 kişilik kadroya giremedi.

Çocuğunun rahatsızlığı nedeniyle takıma ancak bugün katılabilen Sivok, siyah-beyazlı ekipte ilk 11'de forma giydi. Sivok'un çocuğunun durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören müsabakayı, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek ve Denizlispor Valisi Yavuz Erkmen ile birlikte protokol tribününden izledi.

Beşiktaş takımı ''Türk Böbrek Vakfı-Organ Bağışı ile hayat kurtarın'' yazılı afişle sahaya çıkarken, Denizlispor da ''Böbreklerinizi koruyun'' yazılı pankartla çıktı.

Kale arkası tribünlerinde boşlukların gözlendiği müsabakada, Denizlisporlu taraftarlar takımlarına yoğun destek verdi.

Beşiktaşlı taraftarlar da kendilerine ayrılan bölümde yerlerini aldılar.

Öte yandan, Beşiktaş kafilesini taşıyan otobüs, Denizli Atatürk Stadı'na girişinde evsahibi ekibin taraftarları tarafından taşlandı. Otobüsün ön camında maddi hasar meydana geldi.

Müsabakaya girmek üzere stada gelen ve biletsiz olduğu öğrenilen yaklaşık 100 Beşiktaşlı taraftarla polis arasında kısa süreli gerginlik yaşandı.

Taraftarların polise taş atması üzerine güvenlik güçleri gruba coplarla müdahale etti. Taraftar grubu, geldiği otobüslere geri dönerken, polis ekipleri de otobüslerin önünde önlem aldı.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title