Haberler

Denizlispor Başkanı Ali İpek: Bu Takım Düşmez

Trabzonspor'la Giriştiği Gol Düellosunu 4-3 Kaybettikten Sonra Galatasaray Deplasmanında Galibiyeti Koruyamayıp 1-1'lik Eşitliğe Razı Olan Denizlispor'un Sergilediği Mücadele Kurmayların Yüzünü Güldürdü.

TRABZONSPOR'la giriştiği gol düellosunu 4-3 kaybettikten sonra Galatasaray deplasmanında galibiyeti koruyamayıp 1-1'lik eşitliğe razı olan Denizlispor'un sergilediği mücadele kurmayların yüzünü güldürdü.

''Futbol kalitemiz yükseliyor. İyi bir çıkış yakaladık'' diyen Başkan Ali İpek, alt sıralara yakışmadıklarını, Denizlispor'un düşme tehlikesi yaşamayacağını söyledi. Futbolculara 3'er bin YTL prim dağıtılacağı, hafta içinde ödeme yapılacağı açıklanırken, teknik direktör Güvenç Kurtar, Kaptan Yusuf'un gol attıktan sonra sakatlanmasının büyük şanssızlık olduğunu dile getirdi. Kurtar, sarı kırmızılı taraftarların kendisi ve Denizlispor aleyhine yaptıkları tezüharata anlam veremediğini de ifade etti.

Ferah IŞIK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title