Haberler

Denizlispor Antalya'ya Gitti

Lig'de İlk Yarıyı 19 Puanla 14. Sırada Tamamlayan Denizlispor, İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdürmek İçin Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde Kampa Girdi. Teknik Direktör Mehmet Kulaksızoğlu'nun Önderliğindeki Kafilede Mersin İdmanyurdu'ndan Alınan Cem Halleçeli ile Denizli Belediyespor'dan Gelen Muhittin de Bulunurken, Yönetimin 'Dön' Çağrısı Yapmasına Rağmen İbrahim Ege Kadroda Yer Almadı.

Lig'de ilk yarıyı 19 puanla 14. sırada tamamlayan Denizlispor, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürmek için Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde kampa girdi. Teknik direktör Mehmet Kulaksızoğlu'nun önderliğindeki kafilede Mersin İdmanyurdu'ndan alınan Cem Halleçeli ile Denizli Belediyespor'dan gelen Muhittin de bulunurken, yönetimin ''dön'' çağrısı yapmasına rağmen İbrahim Ege kadroda yer almadı. Gaziantepspor ve Karşıyaka'nın eski oyuncularından Mustafa Şahintürk yeşil siyahlı ekiple antrenmanlara çıkarken, bu futbolcu konusundaki son sözü teknik patron Kulaksızoğlu söyleyecek.

En az iki yerli, bir yabancı oyuncu daha transfer etmeyi planlayan Denizlispor, kamp süresince altı hazırlık maçı yapacak. yeşil siyahlı takımın kamp kadrosunda şu futbolcular bulunuyor: ''Cenk, İlkay, Roman, Tomas, Hüseyin, Fatih Egedik, Julio Cesar, Adriano, Murat Karakoç, Süleyman Görgün, Süleyman Olgun, Süleyman, İsmail Baydil, Muhittin, Cem Halleçeli, Serhat Gülpınar, İbrahim Çelik, Bülent Ertuğrul, Fatih Yiğen, Yusuf, Ahmet, Selahattin, Souleymanou Hamidou, Erman ve Göksal.''


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title