Haberler

Denizlispor: 0 - Beşiktaş: 2

Beşiktaş, Denizlispor'un Cezası Nedeniyle İzmir'de Oynanan Maçta Üç Puanı İki Golle Aldı: 2-0. Siyah-beyazlı Ekibi Galibiyete Taşıyan Golleri 6. Dakikada Gökhan Zan, 90+1, Dakikada Delgado Attı.beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, Karşılaşmadan Sonra Yaptığı Açıklamada, Süper Lig'in Erken Başla...

Beşiktaş, Denizlispor`un cezası nedeniyle İzmir`de oynanan maçta üç puanı iki golle aldı: 2-0. Siyah-beyazlı ekibi galibiyete taşıyan golleri 6. dakikada Gökhan Zan, 90+1, dakikada Delgado attı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Jean Tigana, karşılaşmadan sonra yaptığı açıklamada, Süper Lig`in erken başlamasının Fenerbahçe ve Galatasaray için önemli olduğunu söyledi.

Sıcağın futbolcuları olumsuz etkilediğini vurgulayan Fransız çalıştırıcı, ¨Ancak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları erken başlıyor. Galatasaray ve Fenerbahçe`nin ön eleme karşılaşmaları öncesi form tutmaları açısından ligin erken başlaması gerekiyor. Çünkü onların puan kazanması Türk futbolu için çok önemli¨ şeklinde konuştu.

Denizlispor karşısında oyuna iyi başladıklarını ancak ilerleyen dakikalarda temponun düştüğünü belirten Tigana, ¨İkinci yarıda iki yeni oyuncunun girmesiyle denge bizim lehimize döndü. Her zaman olduğu gibi çok gol kaçırdık. İlk yarıda bir, ikinci yarıda iki üç net fırsattan yararlanamadık. Böylesine sıcak havada oynamak çok zor. Bereket maç geç saatte başladı. Ama yine de çok sıcaktı¨ dedi.

Bu arada Beşiktaş yönetimi, Barcelona`da forma giyen Brezilya Milli Takımı`nda da yer alan Edmilson`a da kanca attı. İspanyol ekibinin teknik patronu Frank Rijkaard`ın gözden çıkardığı Brezilyalı orta saha oyuncusunu sezon sonuna kadar kiralamak için siyah-beyazlı yöneticilerin harekete geçtiği bildirilirken, Beşiktaş Teknik Direktör Jean Tigana, ¨İyi oyuncu. Neden olmasın?¨ demekle yetindi.

Denizlispor maçının 90 artı 1. dakikasında Beşiktaş`ın ikinci, kendisinin Türkiye`deki ilk resmi golünü atan Arjantinli futbolcu Delgado, ¨Golle tanıştığım için mutluyum. Ama önemli olan Beşiktaş`ın kazanmasıydı. Hava çok sıcaktı. Böyle bir havada mücadele etmek her futbolcu için çok zor. Vestel Manisaspor-Galatasaray maçında Meduna`nın başına gelenlere çok üzüldüm. Ancak maç içinde aynı şeyi yaşayıp yaşamayacağım konusunda herhangi bir tedirginlik hissetmedim¨ dedi.

Denizlispor Teknik Direktörü Faruk Hadzibegiç ise Beşiktaş karşısında şanssız bir yenilgi aldıklarını söyledi. Maç boyunca oyuna hakim olan taraf olduklarını ifade eden Boşnak çalıştırıcı, ¨Top genelde bizdeydi. Oyunu iyi kontrol ettik, son paslarda ve vuruşlarda başarılı değildik. Üç haftadır iyi futbol sergilememize rağmen galibiyet alamıyoruz. Şansımızın döneceğine inanıyorum¨ dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 19 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title