Haberler

Denizli - Yalın, Denizlililerle Buluştu

Yalın, Denizlililerle buluştu Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Yalın, Denizlili hayranlarıyla buluştu.

Yalın, Denizlililerle buluştu

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü sanatçı Yalın, Denizlili hayranlarıyla buluştu.

Delikliçınar Meydanı'nda Büyükşehir Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen konserde ünlü sanatçı Yalın, hayranlarına sevilen şarkılarını söyledi. Yaklaşık 10 bin kişiye seslenen Yalın, daha önce çeşitli nedenlerle bir araya gelemediklerini bu kez konserde buluşmanın sevincini yaşadığını söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından daha önce iki kez Yalın konseri düzenlenmişti. Ancak ülkemizde ve dünyada meydana gelen olaylar nedeniyle konserler iptal edilmişti. Hayranlarını şarkılarıyla coşturan ve sürekli sahnede dans eden Yalın, yaklaşık 2 saat konser verdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Delikliçınar Meydanı 23 Nisan Denizli Yalın Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title