Haberler

Denizli: Volkan Konak Denizlilerle Buluşuyor

Ünlü Sanatçı Volkan Konak, Denizli Karadenizliler Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'nin Organizasyonuyla Yarın Akşam Düzenlenecek Konserde Sahne Alacak.

Ünlü sanatçı Volkan Konak, Denizli Karadenizliler Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği'nin organizasyonuyla yarın akşam düzenlenecek konserde sahne alacak.

Denizli Karadenizliler Yardımlaşma ve Yaşatma Derneği, kısa süre önce kurulmasına rağmen üye sayısını hızla arttırarak, hemşehrilerini bir çatı altında topladı. Dernek Başkanı İbrahim Uzunoğlu, amaçlarının Karadenizli hemşehrilerin birbirini daha iyi tanımasını sağlamak olduğunu ifade ederek, "Denizli'deki Karadenizli hemşerilerimizi biraraya getirmek ve onları kaynaştırmak için derneğimiz faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğimiz tarafından yöremizin güzel türkülerini seslendiren ünlü sanatçımız Volkan Konak'ı Denizli halkıyla buluşturuyoruz. Memleket özlemini ünlü sanatçımız Volkan Konak ile giderecek olan herkesi gecemize bekliyoruz" dedi.

Konserin Açık Hava Tiyatrosu'nda gerçekleştirileceği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title