Haberler

Denizli Valisi ve Eşi Onuruna İftar Yemeği

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası tarafından Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve eşi onuruna iftar yemeği verildi.

Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası ve Denizli Ticaret Borsası tarafından Denizli Valisi Yavuz Erkmen ve eşi onuruna iftar yemeği verildi. Yemeğin ardından odalar tarafından Vali Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen'e Osmanlı döneminde padişahlar için işlenen altın varaklı ibrik hediye edildi.

Erkmen'in merkeze alınması dolayısıyla Pamukkale Tenis Kulübü'nde verilen yemeğe Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli Sanayi Odası Başkanı Müjdat Keçeci, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili ve davetliler katıldı.

Vali Erkmen, iftarın ardından yaptığı konuşmada Denizli'nin kendisinde unutulmaz bir yer bıraktığını söyledi.

Bugüne kadar Denizli'nin kalkınması için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Erkmen, "Tabii ki yaptığımız hiçbir şeyi tek başımıza yapmadık, başardıklarımızı hep birlikte başardık. Denizli bizim için ikinci memleketimiz oldu. Kimseye herhangi bir kırgınlığımız söz konusu değil. Bundan sonra da vatanımız ve milletimiz için çalışacağız" dedi.

Konuşmanın ardından odalar tarafından Vali Erkmen ve eşi Nevhilal Erkmen'e Osmanlı döneminde padişahlar için işlenen altın varaklı ibrik hediye edildi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title