Haberler

Denizli Valilik Önünde 'Muhtar' Eylemi

Denizli'nin Çardak İlçesi'ne bağlı Gölcük Mahallesi sakini bir grup, muhtar O.Y.'yi (Osman Yüncü) Valilik önünde protesto etti.

Denizli'nin Çardak İlçesi'ne bağlı Gölcük Mahallesi sakini bir grup, muhtar O.Y.'yi (Osman Yüncü) Valilik önünde protesto etti. Muhtar O.Y.'nin, kendisine oy vermeyenlerin hayvanlarını zehirlettiğini, tepki gösterenleri adamlarına dövdürdüğünü, sulama kooperatifinin yönetimi de ele geçirmek için baskı uyguladığını öne süren mahalleli, görevden alınmasını istedi. Grup, Vali Şükrü Kocatepe ile görüşmek için beklemeye başladı.Gölcük Mahallesi'nde yaşayanlardan yaklaşık 50 kişi, Vali Şükrü Kocatepe'den yardım istemek için bugün Valilik önünü geldi. Kadınlar ellerinde 'Ölüyoruz, dövülüyoruz, valim', 'Çete muhtar', 'Önce Allah, sonra valim', 'Yardım et valim' yazılı pankartlar taşıdı. Mahalle halkı, Gölcük Mahalle Muhtarı O.Y.'nin mahallede adeta terör estirdiğini, hiçbir yetkilinin de müdahale etmediğini ileri sürdü. O.Y.'nin muhtarlık seçimini dışarıdan getirdiğini kişilerle kazandığını, şikayet etmelerine rağmen hiçbir işlemin yapılmadığını, muhtara karşı ses çıkaran kişilerin ise adamları tarafından dövülerek ölümle tehdit edildiklerini öne süren vatandaşlar, yardım istedi. Mahalle sakinleri; O.Y. hakkında savcılığa çok sayıda, darp, tehdit gibi şikayetlerde bulunduklarını da kaydetti.

DİLEKÇE VERECEKLER

Gruptakiler, görüşmek istedikleri Vali Şükrü Kocatepe'ye, üzerinde şu ifadelerin yer aldığı dilekçeyi vereceklerini söyledi:

"Çardak Karakolu'nun taraflı davranmasından dolayı hepimiz risk altında ve korku altında yaşıyoruz. Mahalle halkından Bayram Kazar'ın 40 koyunu zehirlendi, telef oldu. Emin Adanalı'nın tankeri yakıldı. İki kişinin köpeği öldürüldü. Serkan Şimşek ve Mehmet Karaduman, muhtar ve adamları tarafından dövüldü. Muhtarın mahalleye getirdiği kişiler tarafından Sulama Kooperatifi Başkanı Mehmet Tuna ile kardeşi demir sopalarla dövüldü. Çardak ilçesinde derdimize çare bulamadık, yardımınızı arz ediyoruz."

Mahallelinin valilik önündeki bekleyişi sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Denizli Gölcük Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
500

Yorumlar (8)

Yorumsuz:

Mahalleli sakini dedikleri insanlara bakın yarısı gümüşler, yarısı şemikler mahallesinin sakini gölcük mahallesi adına eylem yapıyorlar.

8
1
yanıtYanıtla
susss:

Muhtar seçimlerinde dışarıdan adam getirdi diyerek iftira atanlar,eylem yapan şahıslar kooperatif seçimlerinde oy çoğunluğu sağlamak için yaptıkları hilelerden hiç bahsetmiyorlar..

7
0
yanıtYanıtla
AK KASIKMIS HEPSI SORSANN:

Yok yabanci degiller eylemi yapanlar mustafa tuna ile done yuncu kardes dovulen tuncay tunaile mehmet tuna osman yuncunun kuzenleri birinci dereceden, Muhtar Osman Yuncunun oglu olan Engin Yuncude cekicle babasinin amcasinin basina vurmus ardindan bir motor vakasi var ki herkesin gozunu kan burumus vurarak kirarak eza cefayla koyu yasanmaz hale getirdikleri icin hepsine tesekkur ederiyoruz hepsinide taniriz ayip bizcede mubarek ramazan ayinda Rabbim sukurler olsun bagislayicida yiyecek ekmek veriyo bu olaya karisan herkese bide olaysiz gununuz olsun sorsan hepsi masum bitiremediniz koyu yiye yiyee silah mi ararsin degnek mi ararsin kufur mu ararsin kimse ak kasik degil oradakilerin bi de alti var Allah zalimle degildir teksasa cevirdiniz koyude

0
6
yanıtYanıtla
susss:

MECNUN ile LEYLAA karı koca mi acaba :)

4
0
yanıtYanıtla
PUMA:

Haklısın Allah düşmanın bile mertini versin; Peki gece yarisi tarlada is yapan savunmasız birini 5 kişi sopalarla çevirip dövmeye çalışınca mertlik mi yapmış oluyorlar,,,Allah aşkına çıkıp böyle pankart acmakla yalanlar gerçek olmuyor!

3
0
yanıtYanıtla
LEYLAA:

Sahsenem hanim o tarihlerde koydeydim diyorsunuz kimlerdensiniz de oy kullanmak.icin sizden oy istediler, yoksa Osman Yuncunun disaridan getirttigi kisiler var secimi oyle kazandi iddaalari dogru mu

1
0
yanıtYanıtla
ahmet:

Bu neyin kafası ya

0
0
yanıtYanıtla
MEHMET tufan:

Iyi oldu hak size bunlar

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title