Haberler

Denizli: Türkiye 3. Futbol Ligi

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Gurup'ta Mücadele Eden ve İkinci Yarı Hazırlıklarını Sürdüren Denizli Belediyespor, Amatör Takımlardan Konakspor'un Ardından Yeni Mahalle Kültürspor'a da Hazırlık Maçında Mağlup Oldu.

Türkiye 3. Futbol Ligi 3. Gurup'ta mücadele eden ve ikinci yarı hazırlıklarını sürdüren Denizli Belediyespor, amatör takımlardan Konakspor'un ardından Yeni Mahalle Kültürspor'a da hazırlık maçında mağlup oldu.

Ligin ikinci yarısının hazırlıklarına devam eden Denizli Belediyespor, denenmeye gelen oyuncuların oluşturduğu takımla ikinci hazırlık maçına çıktı.

Denizli Belediyespor, Denizli amatör takımlarından Yeni Mahalle Kültürspor ile karşı karşıya geldi. Denenmeye gelen oyuncuların ağırlıklı olduğu kadroyla mücadele eden kırmızı-beyazlı ekip, Abbas'ın attığı gole karşılık veremeyince 1-0 mağlup oldu.

Denizli Belediyespor'un denenmeye gelen futbolcuları ile ilgili kararı teknik ekibin vereceği belirtildi. Denizli Belediyespor'un A takım futbolcuları ise günü sabah ve öğleden sonra olmak üzere çift idmanla geçirdi. Yarın da çift idman yapacak olan Denizli Belediyespor'un A takım futbolcuları daha sonra 2 Ocak'a kadar tatil yapacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title