Haberler

Denizli: Sivasspor'un Bu Başarıyı Sürdürmesi Zor

Teknik Direktör Mustafa Denizli, 'Sivasspor'un, Ligin Sonuna Kadar Bu Başarıyı Devam Ettirmesi Zor' Dedi.

Teknik direktör Mustafa Denizli, ''Sivasspor'un, ligin sonuna kadar bu başarıyı devam ettirmesi zor'' dedi.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Bursa Şubesi'nce düzenlenen ''Bursa'da Futbol Zirvesi'' konulu panele katılan Mustafa Denizli, yaptığı konuşmada, üstüste başarılar elde etmediği sürece, diğer kulüplerin 3 büyükleri yakalama şansı bulunmadığını savundu.

Sivasspor'un, diğer takımlara oranla kısıtlı olanaklara sahip olmasına karşın büyük bir başarı yakaladığını belirten Denizli, ''Sivasspor'un ligdeki konumu, sahip olduğu imkanları değerlendirince önemli bir başarı. Fakat, Sivasspor'un ligin sonuna kadar bu başarıyı devam ettirmesi zor. Ama ettiremezse bile bu sezonun en başarılı takımı'' diye konuştu.

Denizli, Sivasspor'un yol haritasında, bu haftaki Fenerbahçe maçının büyük önem arzettiğini vurgulayarak, ''Fenerbahçe maçındaki şartlar ve şu andaki herşey, Sivasspor'un lehine. Oynayacağı takımın Fenerbahçe olması psikolojik baskı yaratacaktır ama özellikle saha şartları da değerlendirildiğinde birçok faktör Sivasspor lehine. Sivasspor'un başarısı, diğer takımların rekabet şanslarını da artıracaktır'' dedi.

Başarıda, rakiplerin performansının da etkili olduğuna işaret eden Denizli, son 5 yılın ortalamasına bakıldığında, şampiyon takımların maç başına 2.2 puan kazandığını, Sivasspor dahil hiçbir takımın bu ortalamaya ulaşamadığını anlattı.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title