Haberler

Denizli -Sivas Maçına İkinci Erteleme

Turkcell Süper Lig'de Daha Önce 2 Eylül'de Oynanacağı Duyurulan Denizlispor -Sivasspor Maçının, Denizlispor'un Başvurusu Üzerine 16 Eylül'e Ertelendiği Bildirildi.

Turkcell Süper Lig'de daha önce 2 Eylül'de oynanacağı duyurulan Denizlispor-Sivasspor maçının, Denizlispor'un başvurusu üzerine 16 Eylül'e ertelendiği bildirildi.

Denizli'deki bir firma tarafından yeşil-siyahlı beş futbolcuya araç verilmesi dolayısıyla Denizlispor Tesislerinde düzenlenen törende gazetecilerin sorularını yanıtlayan Genel Menajer Özhan Çetin, iki yenilgi ile başladıkları ligde, bu maçları unutup yollarına devam edeceklerini söyledi.

Çetin, İbrahima Bangoura, Koffi ve Berboroviç'in milli takıma çağrıldığını, bu futbolcuların daha önce rakiplerinin Avrupa Kupası maçı nedeniyle 2 Eylül'e ertelenen Denizlispor-Sivasspor maçında forma giyemeyeceği, maçın bir kez daha ertelenmesi için federasyona başvurduklarını ifade etti.

Buna Sivasspor'un da olumlu yaklaştığını kaydeden Çetin, Futbol Federasyonu'nun karşılaşmanın 16 Eylül Çarşamba günü saat 21.00'de oynanmasını kararlaştırdığını sözlerine ekledi.

Araç teslim töreninde, Denizlisporlu Bajiç, Bangoura, İzzet, Koffi Anderson ve Sylla'ya yeni araçlarının anahtarı verildi.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title