Haberler

Denizli Polisinden "Karaman-1" Operasyonu

Denizli'de, Polisin Uyuşturucu Tacirlerine Yönelik Düzenlediği Operasyonda 11 Kişi Gözaltına Alındı.

Denizli'de, polisin uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlediği operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Narkotik ve Mali Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Denizli ve çevre ilçelerden uyuşturucu temin ederek sattıkları belirlenen çeteye yönelik operasyon düzenledi. "Karaman-1" adlı operasyonda biri bayan toplam 11 kişi gözaltına alınırken, 1 kilo 153 gram kubar esrar maddesi, 2 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet 7.65 çapında kurusıkıdan çevirme bilye atar tabanca, 8 adet dolu tabanca fişeği, bin 800 YTL para ve bir otomobil ele geçirildi.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Karaman Mahallesi'nde yürütülen bu çalışmada mahalle sakinleriyle polis arasında örnek bir işbirliği sağlandığı, vatandaşlardan bol miktarda ihbar ve destek alındığı ifade edildi.

Öte yandan, bir ihbarı değerlendiren Mali Suçlar Bürosu ekipleri, ihbara konu şahısların kullandıkları otomobili takip sonucu Telekom binası arkasında kıstırdı. Kiralık oto ve araçtaki 4 kişinin ikametlerinde yapılan aramada toplam 140 adet sahte 20 YTL'lik banknot ele geçirilirken, gözaltına alınan 4 kişi çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

(AV-SÇ-CC-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title