Haberler

Denizli: Paü'de Mezuniyet Töreni

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ), mezun olan öğrencilere diplomaları törenle verildi.

Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde (PAÜ), mezun olan öğrencilere diplomaları törenle verildi.

Törene, Denizli Valisi Gazi Şimşek, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, 11. Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Tayfun Aksatan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, Denizli İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Kd. Alb. Cemal Temizöz, Denizli Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, protokol üyeleri, öğrenci velileri ve çok sayıda davetli katıldı.

PAÜ Eğitim Fakültesi Müzik Ana Bilim Dalı öğrencileri tarafından verilen konserle başlayan tören, protokol konuşmalarıyla devam etti. Açılış konuşmasını yapan PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hasan Kazdağlı, bu yıl 3 bin 600 öğrencinin mezun olduğunu belirterek, "Bugün burada dereceye giren fakültelerdeki öğrencilerimize diplomalarını vereceğiz. 21. yüzyıl bilgi çağıdır. Bugün üretilen bilgiler yarın çıkan bilgiler ışığında değerini yitirecektir. Bu nedenle dünya ilmini sürekli takip etmeliyiz. Bu dönüşüm içinde de en büyük dönem eğitime düşer. Bizler öğrencilerimize derslerin dışında sosyal etkinliklere de katılımlarını sağlayarak öğrencilerimize değer verdik. Bugün mezun oluyorsunuz. Yolunuz her daim açık olsun" dedi.

Denizli Valisi Gazi Şimşek ise hayata atılmak için sadece diplomanın yeterli olmadığını, arayan adam değil aranan adam olunması gerektiğini belirterek, "Denizli, ekonomisi ve huzur ortamıyla Türkiye'nin önde olan illerinden birisidir. Buradan mezun olan kişi referansı olan kişidir. Diplomaya sahip olmak, hayatta başarılı olmak için yeterli değildir. Sizler buradan aldığınız bilgileri ilerleterek hayatta başarılı olacaksınız. Arayan adam olmayın, aranan adam olun" diye konuştu.

Konuşmaların ardından fakültelerde dereceye giren öğrencilere diplomaları verildi. Törende PAÜ Tıp Fakültesi Beyin Cerrahi Bölümü doktorlarından Prof. Dr. Erdal Coşkun, Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Bölümü'nden mezun olan eşi Deniz Coşkun'a diplomayı kendisi verdi. Öğrenciler törenin sonunda keplerini havaya atarak sevinçlerini paylaştı. Tören kokteylle sona erdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title