Haberler

Denizli'nin Yeni Valisi, "Kimseye Randevu Vermem"

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş'tan Denizli'ye atanan Vali Şükrü Kocatepe, bugün akşam saatlerinde görevine başladı.

Son Valiler Kararnamesi ile Kahramanmaraş'tan Denizli'ye atanan Vali Şükrü Kocatepe, bugün akşam saatlerinde görevine başladı. Makamında basın toplantısı düzenleyen Kocatepe, " Uşak'ın Banaz ilçesinde doğup büyüdüm. Ege'nin bir çocuğu olarak Denizli'de görev yapacak olmanın onurunu ve gururunu yaşıyorum. Denizli huzurlu bir kent. Bu kentin huzurlu kent olarak kalması için elimizden geleni yapacağız. Varsa sorun elbette çözmeye çalışacağız" dedi.

Denizli'ye sessiz bir şekilde geldiğini belirten Vali Kocatepe, "Karşılama törenini kendim istemedim. Çünkü beni karşılamak için gelen bürokratlar işlerinden uzak kalacak, millete hizmet aksayacaktı" dedi. Görev yaptığı sürede kimseye randevu vermeyeceğini de ifade eden Kocatepe,

"Görüşmek isteyen kim olursa olsun makamıma gelir görüşür. Eğer toplantı halinde değilsem gelen kim olursa olsun görüşürüm. Ben milletin hizmetkarıyım. Denizli'de beni hizmetkar olarak görsün" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şükrü Kocatepe Kahramanmaraş Denizli Uşak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title