Haberler

Denizli: Milletvekili Yüksektepe'nin Basın Toplantısı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, Hükümetin 4 Yıl Boyunca Yaptığı Çalışmaları Değerlendirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe, hükümetin 4 yıl boyunca yaptığı çalışmaları değerlendirdi.

Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti Denizli Milletvekili Yüksektepe, AK Parti iktidarıyla birlikte yolsuzluklara set çekildiğini, ekonomik göstergelerde iyileştirmeler yapıldığını söyleyerek, "Milletimizin alın terini çalanlar hesap vermeye başladı. Devletin kaynaklarına ve milletimizin lokmasına göz diken hortumcuların hortumları kesildi. Sağlanan istikrar ve güven ortamıyla birlikte ekonomik göstergelerde tarihi ve rekor düzeyde iyileştirmeler elde edildi. Türkiye'de son 35 yıl boyunca bir neslin adeta kabusu haline gelen enflasyon, ilk kez AK Parti iktidarıyla tek haneli rakamlara geriledi. Aydınlık Türkiye'nin adresi olan AK Parti, ilimizde de kurulduğu günden bu yana milletimizin siyasetçilere bakışını değiştirmiştir. Genç siyasilerin iş başına yerel siyaset sahnesinde artık, yalan beyanlardan ve kandırmacalardan aslı astarı olmayan söylemlerden milletimiz uzaklaşmış Denizli siyasetinde AK Parti ile siyaset kendini hissettirmiş ve güvenliğini arttırmıştır. Yolumuz açık, yarınlarımız aydınlık olsun" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title