Haberler

Denizli: Mehmet Çayan'dan Şike İddialarına Cevap

Denizlispor eski Basın Sözcüsü Mehmet Çayan, basında şike iddialarıyla ilgili yer alan haberde adı geçen kişinin faksın gönderilmesi konusunda kendisine de telefon ettiğini söyleyerek, "Ben de kendisine 'yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığımı ve bu konuların muhatabı olmadığımı, başkanı veya başkan yardımcılarını aramasını' söyledim" dedi.

Denizli spor eski Basın Sözcüsü Mehmet Çayan, basında şike iddialarıyla ilgili yer alan haberde adı geçen kişinin faksın gönderilmesi konusunda kendisine de telefon ettiğini söyleyerek, "Ben de kendisine 'yönetim kurulu üyeliğinden ayrıldığımı ve bu konuların muhatabı olmadığımı, başkanı veya başkan yardımcılarını aramasını' söyledim" dedi.

Denizli spor eski Yönetim Kurulu Üyesi ve Basın Sözcüsü Mehmet Çayan, bugün bir gazete yer alan şike iddialarına cevap verdi. Fenerbahçe maçının ardından Denizli spor Yönetim Kurulu üyeliğinden ve basın sözcülüğünden istifa ettiğini belirten Mehmet Çayan, şike iddialarında adı geçen kişiyi sadece rutin olarak düzenlenen yemeklerin birinde gördüğünü söyledi. Çayan, "Bu yemek Denizli spor'un ve yöneticilerin kendi arasında düzenlenen yemeklerinden biriydi. Düzenlenen yemekte ismi geçen şahıs da katıldı. Şahış, Denizli spor Başkanı'nın İstanbul'dan arkadaşı Avukat Ümit Öndeş'in yakını diye bize tanıtıldı. Ben kendisini düzenlenen yemekte gördüm. O yemekte bu konularda hiçbir şekilde görüş ve bilgi alışverişi yapılmadı. Yani Denizli spor'un o günkü yemeğinde sadece spor konuşuldu. Ben yemekte bulunmaktan başka hiçbir şeyi bilmiyorum ve benim bu konu ile ilgili hiçbir bilgim yok" dedi.

Lig bitiminde istifa ettiği tarihten itibaren de bu kişiyi bir kere gördüğünü belirten Çayan, "Faksın gönderilmesiyle ilgili ismi geçen bu şahıs bana da telefon etti. İsmi geçen şahıs, 'böyle bir olay var o akşam yemekte sizle beraber olmuştuk. O akşam yemekte konuşulmadı, ama biz Ali İpek bey ile konuştuk.' dedi. Kendisine ben Denizlispor Yönetim Kurulu Üyeliği'nden ayrıldığımı ve bu konuların muhatabının olmadığımı ve bu konularla ilgili başkanla görüşmeleri gerektiğini söyledim. O da başkanın telefonlarını açmadığını ve kendisi ile görüşmediğini ifade etti. Kendisi sizinle görüşmüyorsa, başkan yardımcıları ile görüşmesini söyledim. Benim konuştuğum bu kadar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title