Haberler

Denizli: Kupada Kötü Bir Seri Yaşadık

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Ziraat Türkiye Kupası'nda kötü bir seri yaptıklarını söyledi.

Denizli, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, az da olsa kazanarak gruptan çıkma ümidini sürdürmeyi amaçladıklarını belirterek, ''Bu tablo içinde bunu gerçekleştirmek zordu. Beşiktaş'ın mücadele etmesi ve kazanma isteği bazen yetmiyor. Bunu değiştireceğiz. Neticede ligdeki ilk maçımız yine bu takımla olacak. BJK İnönü Stadı'ndaki maçta bütün bunları ortaya koyacağız'' dedi.

Geçen sezon yaptığı iddialı açıklamalar anımsatılarak, bu sezon için de aynı demeçleri verip vermeyeceğine yönelik bir soru üzerine Denizli, ''Gayet iddialı konuşurum, ama bu iddiama futbolcularımın uyum göstermesi lazım. Saha içinde acemice hareketler yapılıyor. Beşiktaş'ın büyüklüğünü zaman zaman unutuyoruz. Bunları hafta içi çalışmalarımızda bertaraf edeceğiz. Bertaraf edemezsek bazılarını bertaraf edeceğiz'' karşılığını verdi.

Kesinlikle transfer istemediğini anlatan tecrübeli teknik adam, ''Bu futbolcular onlara ne kadar güvendiğimi biliyorlar, ama herhalde unuttular. Onlara yarın, bu hafta anlatacağım. Neticede ilk yarıdan girdiğimiz pozisyonlar var. Karşı karşıya kaldığımız, direkten dönen pozisyonlarımız var. Gol bir takım için psikolojik olarak, çıkan ya da düşen bir sebeptir. Biz bunun düşen tarafını yaşadık, ama bu hafta bütün bunları değiştireceğiz'' ifadelerini kullandı.

İstanbul'a bugün dönen Arjantinli futbolcuları Delgado konusundaki soruları yanıtlayan tecrübeli çalıştırıcı, ''Her futbolcu bu dönemde oynamak ister. Ben daha kendisini görmedim. Yarın kendisiyle görüşeceğim. Testlerini yapacağız. Ondan sonra karar vereceğiz'' dedi.

-AVCI: ''OYUNUN KONTROLÜ BİZDEYDİ''-

İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş karşısında oyunun bütününde kontrolü ellerinde bulundurduklarını, final paslarını doğru yapamadıkları için farklı galibiyeti kaçırdıklarını söyledi.

Avcı, ilk yarıda topa daha çok sahip olduklarını belirterek, ''Kupada 3. maçını oynayan takımımız gol yemedi. Yarın oynanacak karşılaşmaya göre yukardaki durum şekillenecek. Sezon başı koyduğumuz hedeflerden biri kupaydı. Bu hedef doğrultusunda ilerliyoruz. Lig mücadelesi öncesi bu galibiyet moral oldu'' diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title