Haberler

Denizli: Köprülü Kavşaklar Ulaşıma Açıldı

Denizli'de, Haziran Ayında Yapımına Başlanan Fatih ve Deliktaş Köprülü Kavşakları İnşaatları Tamamlanarak Ulaşıma Açıldı.

Denizli'de, haziran ayında yapımına başlanan Fatih ve Deliktaş Köprülü Kavşakları inşaatları tamamlanarak ulaşıma açıldı.

Üçgen Kavşağı'nda düzenlenen açılış törenine, Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Emniyet Müdürü Muzaffer Erkan, çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı. Kavşak yapımında trafiğe kapatılan Denizli'yi Antalya ve Muğla'ya bağlayan şehirlerarası yol da, gerekli önlemlerin alınmasıyla ulaşıma açıldı. Belediye Başkanı Zeybekci açılışta yaptığı konuşmada, haziran ayında yapımına başlanan köprülü kavşakların, 100 gün içinde bitirilip ulaşıma açılacağı sözünü verdiklerini hatırlatarak, "Söz verdiğimiz gibi kavşakları 100 günde tamamlayıp hizmete açtık. Deliktaş ve Fatih köprülü kavşaklarının Ramazan ayında ulaşıma açılmasıyla sürücüler açısından büyük kolaylık sağlanacak. Kazasız belasız, bir kişinin bile burnu kanamadan kavşakların kullanılması en büyük dileğimizdir" dedi.

Konuşmanın ardından köprüler dualar okunarak ulaşıma açıldı. Denizli Belediye Başkanı Zeybekci ve beraberindekiler, otomobillere binerek kavşaklardan geçti. Ardından, kavşakların yapımı nedeniyle kapalı olan şehirlerarası yol ulaşıma açıldı.

Deliktaş Kavşağı 699 bin YTL ihale bedeliyle yapılırken Fatih Köprülüğü Kavşağı ise, 9 milyon 886 bin YTL'ye mal oldu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title