Haberler

Denizli: Kaybetmeyi Asla Düşünmemiştim

Denizli, Fenerbahçe ile Yaptıkları Maçı Kaybetmeyi Asla Düşünmediklerini Ancak Kaybettiklerini Belirtti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Fenerbahçe ile yaptıkları maçı kaybetmeyi asla düşünmediklerini ancak kaybettiklerini belirtti.

Denizli, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, ''Neticede kaybettik. Kaybedince sezon sonu düşündüğümüz hedeflerden de büyük ölçüde uzaklaştık'' dedi.

Bundan sonra Beşiktaş camiasının kendilerinden beklediği iyi futbol ve iyi sonuçları almaya çalışacaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, ''Klasman yerimizin ne olduğunu ondan sonra görürüz. Beşiktaş'ın UEFA Kupası, bu sezonki adıyla Avrupa Ligi adı altındaki kupaya iştirak etmesi başarı değildir. Bu takım için Şampiyonlar Ligi dahi soru işareti yaratacak bir klasman yeridir. Şampiyonluk hedefinden tablo itibariyle çok uzağa düştük'' diye konuştu.

-HAKEME AĞIR ELEŞTİRİ-

Mustafa Denizli, maç sonrası yayıncı kuruluş Lig TV'ye olduğu gibi, basın toplantısının büyük kısmında da karşılaşmayı yöneten hakem Hüseyin Göçek'e ağır eleştirilerde bulundu.

Sadece kendi canının değil, oyuncu kadrosunun da canının yandığını kaydeden tecrübeli teknik adam, şöyle konuştu:

''Belki ben yanlış değerlendiriyorum. Bunlar Türkiye'de farklı tezahür ettiği zaman, susma noktasını aştığı anlar oluyor. Saha içinde belli noktalarda sportmenlik çerçevesinde mücadele oldu. Sonra aşırı hareketler oldu. Buna hem Fenerbahçeli, hem benim futbolcular zemin hazırladı. Ama buna fırsat tanımayacak birinci kişi hakemdi.''

Çok bariz pozisyonlar olduğuna dikkati çeken Denizli, ''Bunlara farklı yorumlar gelebilir. Futbolun içinde her saniye oluyor. Ama bazı şeylerin yorum hakkı yoktur. Yorum hakkı olmayan pozisyonlara izin verirseniz düşüncemi söylerim'' dedi.

-''BİLİCA, ÇAPA YOKTUYSA MECBUREN AYAĞINI KULLANDI''-

Denizli, Bobo'nun kullandığı penaltı pozisyonunda Fenerbahçeli futbolcu Bilica'nın penaltı noktasını çukur yapmasıyla ilgili soruya, ''Bana neden soruyorsunuz? Onun bir metre yanında olan insanlara sorun. Çapa falan yoktuysa mecburen ayağını kullandı. Böyle bir işlem yapılıyorsa ve hakem sessiz kalıyorsa ne söyleyebilirim ki?'' diye yanıt verdi.

Mustafa Denizli, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Yönetimlerin müthiş baskısı oluyor. Bu nasıl başladı, nerede başladı, bilemiyorum. Yüreklilik ile yüreksizlik arasında kalın bir çizgi var. Yürekli olsun, yanlış karar versin... Lugano bir topu ceza sahası içinde eliyle taşıdı. Bunu görmenin ve değerlendirmenin hakem olup olmamakla ne ilgisi var? Top toplayan çocuklar bile bu konularda belki bir yorumda bulunurlar.''

Denizli, konuşmasının sonunda, yenilginin mazereti olmadığını vurgulayarak, Fenerbahçe'yi galibiyetinden dolayı tebrik etti.

Kaynak: AA / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title