Haberler

Denizli Havlu ve Bornoz Gününü Bornoz Giyerek Kutladılar

Havlu ve bornoz gününü bornoz giyerek kutladılarDENİZLİ'nin Babadağ ilçesinde, Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali kapsamında protokol üyeleri ve tekstilciler, bornoz giyerek kortej yürüyüşüne katıldı.

Havlu ve bornoz gününü bornoz giyerek kutladılar

DENİZLİ'nin Babadağ ilçesinde, Dünya Türk Havlu ve Bornoz Festivali kapsamında protokol üyeleri ve tekstilciler, bornoz giyerek kortej yürüyüşüne katıldı.

Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği tarafından bu yıl 7'incisi düzenlenen Dünya Türk Havlu ve Bornoz Günü kapsamında tekstilin başkenti olarak bilinen Babadağ ilçesinde festival şeklinde kutlama yapıldı. Babadağlı Sanayici ve İşadamları Derneği (BASİAD) tarafından organize edilen ilçedeki festivale; AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, çok sayıda tekstilci işadamı ve vatandaşlar katıldı. Tekstilci işadamları, bornoz giyerek kortej yürüyüşüne katıldı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Bandosu eşliğinde işadamları bornozla ilçe sokaklarında yürüdü. Bornozla Babadağ'a öz rengarenk boyanan evlerin önünden yürüyen işadamları renkli görüntüler oluşturdu.

BASİAD Başkanı Selim Kasapoğlu, amaçlarının Türk havlu ve bornozu dünyaya tanıtmak olduğunu belirterek, "Denizli'nin ve tekstilinin marka olması için Dünya Türk Havlu ve Bornoz gününü ilçede de kutluyoruz. Biz de bornoz giyerek farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bornozun ve havlunun ön plana çıkmasını sağlıyoruz. Biz de bornoz giyerek yürüyünce dikkat çekiyor. Oldukça ilgi topluyor, havlunun ve bornozun önemini bu şekilde göstermeye çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Babadağ Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title