Haberler

Denizli: Haluk Levent'ten Anadolu'da Ramazan Konseri

Denizli Belediyesi ve Bayrampaşa Belediyesi'nin Ücretsiz Düzenlediği Ramazan Ayı Şenlikleri'nde, Çocuklar Gönüllerince Eğlenirken, Gençler de Ünlü Sanatçı Haluk Levent'in Konseriyle Coştu.

Denizli Belediyesi ve Bayrampaşa Belediyesi'nin ücretsiz düzenlediği Ramazan Ayı Şenlikleri'nde, çocuklar gönüllerince eğlenirken, gençler de ünlü sanatçı Haluk Levent'in konseriyle coştu.

Bayrampaşa Belediyesi'nin 27 ilde düzenleyeceği "Anadolu'da Ramazan" etkinlikleri çerçevesinde, Denizli Belediyesi de Bayrampaşa Belediyesi'ne destek olarak organizasyonda yer aldı. Karşıyaka Stadı'ndaki Anadolu'da Ramazan etkinliklerini çok sayıda vatandaş izledi. Etkinlikte ilk olarak Ramazan ayı eğlencelerine yer verildi. Etkinliklerde tiyatro ve çeşitli oyunlar oynanırken, çocuklar da gönüllerince eğlendi. Karagöz-Hacivat, Nasreddin Hoca ve sihirbaz oyunlarının sergilendiği etkinliğin ardından rock müziğinin sevilen sesi Haluk Levent sahneye çıktı. Yaklaşık 2 saat süren konserinde sevilen şarkılarını seslendiren Haluk Levent'e, hayranları şarkılarını söyleyerek eşlik etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title