Haberler

Denizli: Galibiyet İstedik, Olmadı

Mustafa Denizli, Taraftarlarına Galibiyet Yaşatmak İstediklerini, Ancak Bunun Gerçekleşmediğini Söyledi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, zor günlerinde yanlarında olan taraftarlarına Sivasspor maçında galibiyet yaşatmak istediklerini, ancak bunun gerçekleşmediğini söyledi.

Denizli, Sivasspor maçı sonrası düzenlediği basın toplantısında, futbolcularının özellikle maçın ikinci yarısında çok iyi mücadele ettiklerini belirterek, şöyle devam etti:

''Beşiktaş'taki görevim dönemindeki en zor haftaları yaşıyorum. Bunlar bizim içimizden kaynaklanan nedenlerden oluşmuyor. Bu faktörleri de aşmak zorunda kalıyoruz. Sivasspor maçında bu çalışmaların, özellikle ikinci yarıda sahada görülmesi bizi mutlu etti. Ancak bu zor haftalarda bu takıma güvenen, inanan ve sevgisini ortaya koyan taraftarın sonuç olarak da mutlu ayrılmasını istiyorduk, olmadı.''

Sonuç haricinde güzel bir akşam geçirdiklerinin altını çizen Denizli, ''İkinci yarıda çok iyi mücadele eden, gol bulan, goller kaçıran bir durumla karşılaştık, ancak sonuç istediğimiz gibi olmadı'' dedi.

Beşiktaş'ın gelecek haftalardaki tüm maçlarının önemli olduğunu ifade eden Denizli, ''Diyarbakırspor, Manisaspor ve Bursaspor ile karşılaşacağız. Bunlar Beşiktaş'ın düşündüğü şekilde sezonu kapatacağı maçlar olacaktır'' diye konuştu.

Siyah-beyazlı taraftarların maç boyunca Futbol Federasyonu ve Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'a tepki gösterdiklerinin hatırlatılması üzerine Denizli, ''Bunlar tamamen bizim dışımızda gelişen olaylar. Futbolun içinde olan herkes bu tabloların oluşmadığı bir ortam ister. Fakat bir yerde toplum psikolojisini kontrol etmek zorlaşıyor. Bizim taraftarımızdan beklediğimiz tek şey, takımını desteklemesi ve rakibi gündeme getirmemesidir'' ifadelerini kullandı.

Zaman zaman haksızlıklarla karşı karşıya kalındığında nasıl bir tepki verileceğini kestirmenin zor olduğunu kaydeden Denizli, şöyle devam etti:

''Yanlışlıklar olacaktır, ama hedefe giderken olursa, bazı şeyler üst üste gelince işimiz zorlaşıyor. Hak etmediğimiz durumlar karşısında hem sayı olarak, hem psikolojik olarak düşüyoruz. İnsanlar tepkilerini adaletsizlik karşısında ortaya çıkarırlar. Bu Türkiye'nin her tarafında yaşanıyor. Beşiktaş'ın yaşadıklar canını çok yaktı. Belki şimdi çok farklı bir yerde olurduk.''

Türk futbolcuların paralarını alamadıkları için istenen sonuçların gelmediği yönündeki haberlerin hatırlatılması üzerine siyah-beyazlı takımın çalıştırıcısı, şunları kaydetti:

''Bütün sorunların en az yaşanan futbolcuların benim oyuncularımın olduğunu gören bir insanım. Zaman zaman bu zorluklar yaşandı. Böyle bir sorun yok. Beşiktaş'ın ne kadar büyük bir camia olduğunu, güvenilir bir marka olduğunu başta ben olmak üzere kontrat yapan herkes biliyor. Herhangi bir gecikme olduğu zaman futbolcusunu veya bir kurumu rahatlatacak çözüm üreten bir kulüp. Senet konusuna ben girmek istiyorum. Beşiktaş'ın futbolcuya veya herhangi bir kuruma verdiği senet, peşin paradır. Bir aylık, iki aylık gecikmeler olabilir.''

Kaynak: AA / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title