Haberler

Denizli Emniyeti'nden "Z-Kütüphane"

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi kapsamında oluşturulan Z-Kütüphane, Serinhisar ilçesi Atatürk ortaokulunda açıldı.

Denizli Emniyet Müdürlüğü tarafından yürütülen Zenginleştirilmiş Kütüphane Projesi kapsamında oluşturulan Z-Kütüphane, Serinhisar ilçesi Atatürk ortaokulunda açıldı.

Atatürk Ortaokulu'nda oluşturulan Z-Kütüphanenin açılışını, Vali Hasan Karahan yaptı.

Karahan, açılışta yaptığı konuşmada, çocuklara okuma sevgisi kazandırmak, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla başlatılan projeyle olula Z-Kütüphane kurulduğunu kaydetti.

Türkiye'nin her alanda ilerlediğini belirten Karahan, "Bir ülkenin donanımlı ve iyi eğitilmiş gençleri ve çocukları, o ülkenin geleceğinin garantisi ve sigortasıdır. Bu duygu ve düşüncelerle biz de siz öğrencilerimizi canla başla öğretmenlerimizin fedakar çalışmaları ile birlikte geleceğe hazırlıyoruz ve hazırlamaya da devam edeceğiz." dedi.

Denizli Emniyet Müdürü Demir de Z-Kütüphaneye Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde, zırhlı araca düzenlenen bombalı saldırıda şehit düşen Özel Haraket Şube Müdürü Ahmet Kabukçu'un isminin verildiğini söyledi.

Açılışa Vali Hasan Karahan, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali Değirmenci, Serinhisar Kaymakamı Hakan Alkan, İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Vekili Süleyman Erdoğan, veliler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Mevlüt Demir Serinhisar Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title