Haberler

Denizli: DYP Genel Başkanı Ağar Denizli'de

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, Terör Konusunda Söylediklerinin Arkasında Olduğunu Belirterek, "Beni, Sıcak Odalarında Oturanlar Anlamıyor Ama Vatandaşlar Anladı" Dedi.

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel Başkanı Mehmet Ağar, terör konusunda söylediklerinin arkasında olduğunu belirterek, "Beni, sıcak odalarında oturanlar anlamıyor ama vatandaşlar anladı" dedi.

DYP Genel Başkanı Ağar, Denizli Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen "İktidara Yürüyüş Mitingi"nde vatandaşlara seslendi. Hükümetin, vatandaşların kendisine verdiği gücü kullanamadığını ve en kısa sürede bu emaneti geri vermesi gerektiğini belirten Ağar, Türkiye'nin yeni bir dönemin eşiğinde olduğunu söyledi. Çiftçi, esnaf, işadamı, emekli ve işçinin zor durumda olduğunu ileri süren Mehmet Ağar, "İktidara geldiğimizde bu sorunları çözeceğiz" ifadesinde bulundu.

Terör konusunda bugüne kadar yaptığı açıklamaların arkasında olduğunu belirten Ağar, "Sıcak odalarında oturanlar beni anlamadı. Ama burada toplanan binlerce kişi beni anladı. Türkiye'nin birlikte yaşama iradesini, hep beraber 70 milyon insan olarak, bu vatanın müşterek sahibi olmasını artık öne çıkartacak zaman gelmiştir. Dışarıdan içimize salınan nifakların üstesinden gelmeyi Allah bize nasip edecektir. Bu topraklarda doğup büyüyen yaşayan hiçbir çocuğu eline silah alıp dağlara çıkartmayacağım" diye konuştu.

Başkaları gibi şehit ailelerin üzerinden siyaset yapmadığını belirten Ağar, "Ben, onların meselelerini, elime güç geçtiğinde her zaman çözdüm. Buna herkes şahittir. Tarih şahittir, devletin kayıtları şahittir. Benim işim, Denizli'de 111 şehit vardır. Mehmet Ağar 112.'si olmasın diye uğraşıyor. Türkiye'nin her yanındaki analar bizimdir. Dünyanın hiçbir yerinde, hiçbir ana, evladının suçlu olmasını istemez. Anaların feryatları, anaların talepleri Mehmet Ağar'ın ciğerinde yankı bulur, ses bulur" şeklinde konuştu.

Kendi iktidarlarında, hiç kimsenin Türkiye'nin sınırlarını küçük gösteren haritalar çizmeye cesaret edemeyeceğini ifade eden Ağar, "Bizim iktidarımız, Mehmet Ağar iktidarı, o haritayı alır, yırtar, atar, sahiplerine iade eder" dedi.

Mehmet Ağar, mitinginin sonunda eşiyle birlikte vatandaşlara çiçek attı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne? Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın 2023-2024 sezonu Avrupa gelirleri Bilmeceler ve Cevapları 2022: En Zor Bilmece Soruları Nelerdir? Zor, Kolay, Komik, İlginç, Eğlenceli, Yeni, Uzun, Kısa Bilmeceler ve Cevapları! 1 Ekim hangi burç? Ekim'in 1'i hangi burçtur? 1 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 1 Ekim hangi burca ait? Halving ne demek? Kriptoda halving anlamı nedir? İstanbul'da Pazar günü trafiğe kapatılacak yollar! Hafta sonu hangi yollar trafiğe kapalı olacak? Organ bağışı caiz mi? Diyanete göre Organ bağışı günah mı? Sabahattin Ali kimdir? Sabahattin Ali kaç yaşındaydı, nereli? Sabahattin Ali eserleri! Sabahattin Ali hayatı ve biyografisi! Turgut Uyar kimdir? Turgut Uyar eserleri, hayatı ve biyografisi
title