Haberler

Denizli: Denizlispor Faruk Hadzibegiç ile Yollarını Ayırdı

Denizlispor, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç ile Yollarını Resmen Ayırdı.

Denizlispor, Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç ile yollarını resmen ayırdı.

Turkcell Süper Ligi'nin ilk yarısını 14. sırada tamamlayan Denizlispor'da, Yeşil-siyahlı yönetim dün akşam yaptığı toplantıda Teknik Direktör Faruk Hadzibegiç ile yollarını ayırma kararı almıştı. Toplantının ardından Fransa'da tatilde olan Faruk Hadzibegiç Türkiye'ye çağırıldı. Denizlispor Menajeri Özhan Çetin, Faruk Hadzibegiç ve Hadzibegiç'in menajeri Saffet Sancaklı ile görüştükten sonra anlaşma sağlandı ve İstanbul'da noter kanalıyla sözleşme karşılıklı olarak feshedildi. Denizlispor Başkanı Ali İpek, Faruk Hadzibegiç ile yollarının tamamen ayrıldığını belirterek, en kısa zamanda yeni bir teknik direktörle anlaşma sağlayacaklarını söyledi.

Faruk Hadzibegiç'in gitmesiyle Denizlispor yönetim kurulu yeni hoca arayışlarına da başladı. Yeşil-siyahlı yönetimin, Bülent Ünder, Mehmet Kulaksızoğlu ve Güvenç Kurtar ile görüştüğü ileri sürülürken, Denizlispor yardımcı antranörü Ali Yalçın'ın da takımın başına getirilebileceği öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title