Haberler

Denizli: Denizlispor'da Suçlanan İsim Yasin Cinkaya Konuştu

Denizlispor Kulübü'nün eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya, Kulüp Başkanı Ali İpek'in yeşil-siyahlı kulübü felakete götürdüğünü belirterek, "Benim tepkim Denizlispor'a değil, başkan Ali İpek ve kulübün yönetim şeklinedir" dedi.

Denizlispor Kulübü'nün eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya, Kulüp Başkanı Ali İpek'in yeşil-siyahlı kulübü felakete götürdüğünü belirterek, "Benim tepkim Denizlispor'a değil, başkan Ali İpek ve kulübün yönetim şeklinedir" dedi.

Beşiktaş maçının hasılatına icra getirdikten sonra yeşil-siyahlı yönetim tarafından suçlanan Yasin Cinkaya, Denizli Gazeteciler Cemiyeti (DGC) Basın Merkezi'nde bir basın toplantısı düzenleyerek, suçlamalara cevap verdi. Denizlispor'a bugüne kadar yaklaşık 600 bin YTL verdiğini, ancak yönetimin bu borcu ödememek için direndiğini ileri süren Yasin Cinkaya, "Bugüne kadar Denizlispor'a maddi ve manevi olarak büyük destek sağladım ve bundan pişmanlık duymuyorum. Benim tepkim Denizlispor'a değil, başkan Ali İpek ve kulübün yönetim şeklinedir. Denizlispor'a yardım için bankadan faizle para aldım. Bu para zamanında ödenmediği için sürekli faiz ödemek zorunda kaldım. Aylarca param ödenmediği için kulübün bazı alacaklarına temlik koydurmak zorunda kaldım. Çünkü Ali İpek ve yönetimi kesinlikle borç ödemek gibi bir niyet içinde değil" diye konuştu.

Kulüp Başkanı Ali İpek'in Denizlispor'u felakete götürdüğünü ileri süren Cinkaya, "Ali İpek, verdiği hiçbir sözü yerine getirmiyor. Şanlı Denizlispor'un adı şikeyle ve borçlarını ödemeyen bir kulüp olarak anılmaya başlandı. Bu beni çok rahatsız ediyor. İşadamları küstürülüyor. Benim korkum, Ali İpek'in ve bazı yöneticilerin tavrı yüzünden bir süre sonra bu kulübe sahip çıkacak tek bir işadamının kalmayacak olmasıdır. Sayın İpek'e sesleniyorum. Bugüne kadar cebinizden kaç kuruş para çıktı? Sizin işadamı ahlakınızda borç ödememek var mı? Benim tavrım Denizlispor'a Ali İpek ve bazı yöneticileredir. Denizlispor camiası şunu çok iyi bilsin ki, Yasin Cinkaya ve Faber Mermer Ailesi olarak Denizlispor'un eski parlak günlerine dönüş yapması için maddi ve manevi desteğe her zaman hazırız. Bu kulübü yönetme konusunda ısrarlıysanız, sizin kulübün üstünde değil, kulübün sizin üstünüzden yükselmesi gerekiyor. Pamuk ellerinizi cebinize atıp borcunuzu ödeyin. Kuru kuruya yöneticilik olmaz" ifadelerini kullandı.

Şike mektubunun kendisi tarafından yazdırıldığı iddialarına da tepki gösteren Yasin Cinkaya, "Mektubu yazan kişileri ne gördüm, ne tanıdım, ne de konuştum. Hiçbiriyle tanışmıyorum. Zaten mektubu yazanlar benim ismimi hiç ağızlarına bile almadılar" dedi.

Denizlispor başkanlığına aday olması gibi bir düşüncesinin olmadığını belirten Cinkaya, "Benim yaşım genç ve öğrenecek çok şeyim var. Şu anda böyle bir düşüncem yok. Başkan adayı olabilmem için çok para biriktirmem gerekiyor" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title