Haberler

Denizli: Denizlispor'da Çaykur Rizespor'u Yenme Hesapları

Turkcell Süper Ligi'nin 9. Haftasında Çaykur Rizespor'u Konuk Edecek Olan Denizlispor, Bu Karşılaşmadan Galip Ayrılarak Rahat Bir Nefes Almak İstiyor.

Turkcell Süper Ligi'nin 9. haftasında Çaykur Rizespor'u konuk edecek olan Denizlispor, bu karşılaşmadan galip ayrılarak rahat bir nefes almak istiyor.

Denizlispor, bir günlük aranın ardından bugün tekrar çalışmalara başladı. Milli maçlar sebebiyle lige verilen bir haftalık arayı iyi değerlendirmeye çalışan Yeşil-siyahlılar, Çaykur Rizespor karşısında mutlak galibiyeti hedefliyor. Sakatlığı süren ve tedavi için Almanya'ya giden Selahattin'in yanısıra, ülkelerinin milli takımlarında bulunan Slovak Roman Kratochvill ve Kamerunlu Soulaymanou Hamidou'nun katılmadığı antrenmanlarda futbolcuların hırslı ve istekli olması dikkat çekiyor. Selahattin'in, teknik direktör Faruk Hadzibegiç'in tanıdığı bir doktor tarafından Almanya'da ameliyat edileceği öğrenilirken, Roman Kratochvill ve Souleymano Hamidou'nun Perşembe günü Denizli'ye gelecekleri belirtildi. Lige iyi bir başlangıç yapamadıklarını, ilk 7 haftada alınan puanların kendileri için yetersiz olduğunu belirten Hadzibegiç, bundan sonra iyi futbollarını skora da yansıtmaları gerektiğini söyledi. Selahattin'in kendileri için önemli bir futbolcu olduğunu ve sakatlığının kendilerini sıkıntıya sokabileceğini vurgulayan Hadzibegiç, gol yollarında yaşanan sıkıntıları en kısa sürede çözmek zorunda olduklarını ifade etti. Çaykur Rizespor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu kaydeden Hadzibegiç, "Bu sezon kendi sahamızda 3. maçımızı oynayacağız. Ligin alt sıralarından kurtulmamız için bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Taraftarlarımızın bizi yalnız bırakmamasını istiyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title