Haberler

Denizli: Denizlispor-antalyaspor Maçı Öncesi Taraftarlar Arasında Kavga Çıktı

Turkcell Süper Ligi'nin 11. Haftasında Denizli'de Oynanan Denizlispor-antalyaspor Maçı Öncesi Her İki Takım Taraftarları Arasında Olaylar Çıktı. Olaylarda 2 Taraftar Hafif Şekilde Yaralandı.

Turkcell Süper Ligi'nin 11. haftasında Denizli'de oynanan Denizlispor-Antalyaspor maçı öncesi her iki takım taraftarları arasında olaylar çıktı. Olaylarda 2 taraftar hafif şekilde yaralandı.

Karşılaşma öncesi Denizli Atatürk Stadı dışında başlayan olaylarda her iki takım taraftarları birbirlerine taş atarken, polis taraftarlara müdahale etti. Daha sonra maça girmek için stadın dış kapılarından içeriye alınan Antalyaspor taraftarları, giriş kapılarında Denizlispor taraftarlarına yabancı madde attı. Polis ekipleri olaylara müdahale ederken, başına yabancı madde isabet eden yaşlı bir taraftar kanlar içerisinde kaldı. Olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından ambulansa taşınan taraftara burada ilk müdahale yapılarak başı sarıldı. Olaylar sırasında bir taraftar da gözünden yaralandı. Olaylar, polisin müdühalesiyle daha fazla büyümeden kontrol altına alınırken, Antalyaspor taraftarları geniş güvenlik önlemleri içinde tribünlere alındı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title