Haberler

Denizli: Denizlispor'a Haciz Şoku

Denizlispor'un eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya'nın istifa etmesinin ardından, Cinkaya'nın Denizlispor Kulübü'nden alacaklarına karşılık verilen çeklerin tahsil edilememesi nedeniyle Denizlispor'a haciz geldi.

Denizlispor'un eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya'nın istifa etmesinin ardından, Cinkaya'nın Denizlispor Kulübü'nden alacaklarına karşılık verilen çeklerin tahsil edilememesi nedeniyle Denizlispor'a haciz geldi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, Denizlispor tarihinde ilk defa böyle bir olayla karşılaştıklarını belirterek, Denizlispor'da kimsenin parasının kalmayacağını söyledi.

Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek'in basın toplantısı düzenlediği sırada Denizlispor'un eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya'nın istifa etmesinin ardından, Cinkaya'nın Denizlispor Kulübü'nden alacağı 240 bin dolar paraya karşılık verilen çeklerin tahsil edilmemesi nedeniyle yeşil-siyahlı kulübe haciz geldi. İcra memurları Denizlispor Kulüp binasına gelerek, binasının içinde bulunan eşyaları tespit etti. Odaları tek tek dolaşan icra memurları, bina içerisinde bulunan malları icra tutanağına yazdı. Olayın şaşkınlığını üzerinden atamayan Denizlispor çalışanları, Denizlispor tarihinde ilk defa böyle bir olayın gerçekleştiğini belirttiler. İcra memurları Denizlispor'daki yapılan haciz işleminin ardından binadan ayrıldılar.

Denizlispor tarihinde ilk defa böyle bir olayla karşılaşıldığını belirten Denizlispor Kulüp Başkanı Ali İpek, Denizlispor'un eski 2. Başkanı Yasin Cinkaya'nın istifa etmesinin ardından böyle bir olaya kalkışmasına anlam veremediklerini ifade etti. 40 yıllık Denizlispor tarihinde ilk defa bir yöneticinin istifa etmesinin ardından böyle bir olaya kalkıştığını iddia eden İpek, "Üzücü bir olay. İstifa eden arkadaşımız genç bir arkadaş. Hayatla daha yeni tanışıyor. Hayatın işleyişini yeni öğreniyor ve Denizlispor gibi bir kulübe nasıl davranılacağını yeni öğreniyor. Denizlispor, Denizli halkının olan bir yerdir. Denizli halkının malı olan bir yerle ilgili bu tür bir davranış hoş karşılanmaz" dedi.

Denizlispor'un nasıl ayakta kaldığını herkesin bildiğini belirten İpek, "Denizlispor'un en önemli bir zamanında böyle birşeyi yapmak, bana göre kulübü tökezletmek için yapılmıştır. Denizlispor bir kaç kişinin yapacağı işlerle tökezleyecek bir kurum değildir. Bu işler bize ufak gelir. Bunun olmasına çok üzüldüm" dedi.

Yasin Cinkaya'nın alacağı 90 bin doların eski yönetimden, 150 bin doların da kendi yönetimlerinden olduğunu belirten İpek, "Yasin Cinkaya'nın Denizlispor Kulübü'nden toplam 240 bin dolar alacağı vardır. Bunun 90 bin doları eski Başkan Zafer Katrancı dönemine attir. Kimsenin parası Denizlispor'da kalmaz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title