Haberler

Denizli: Denizli'de Yerel Yönetimler

Denizli'nin İçme Suyu İhtiyacının Karşılandığı Gökpınar Göleti İçme Suyu Havzası İçinde Bulunan 5 Ev ve Eklentileri, Belediye Ekiplerince Yıkıldı.

Denizli'nin içme suyu ihtiyacının karşılandığı Gökpınar Göleti İçme Suyu Havzası içinde bulunan 5 ev ve eklentileri, belediye ekiplerince yıkıldı.

Yıkım bölgesine giderek yıkım ekiplerinin çalışmalarını izleyen Belediye Başkan Yardımcısı Osman Zolan, Denizli'nin önemli içme suyu kaynağının iyi şekilde korunması gerektiğini söyleyerek, "Su hayattır. Susuz bir yaşam düşünülemez. İlimizin en büyük ve en önemli içme suyu kaynağı olan Gökpınar Göleti'ni çok iyi korumalıyız. Bunun için havza içinde bulunan 5 ev ve eklentisini yaklaşık 400 bin YTL'ye istimlak ederek yıkımını gerçekleştirdik. Havza içinde bulunan ve mahkemesi devam eden bir işletmenin bedeliyle birlikte kasamızdan çıkacak para yaklaşık 1 milyon YTL. Havzamızı korumak için belediye olarak üzerimize düşen ne ise yapıyoruz. Belki de ileride 1 milyon insanın su ihtiyacını karşılayacağı Gökpınar Göleti İçme Suyu Havzası içinde 1981-1985 yılları arasında yapılmış, 5 ev ve eklentisi bulunuyordu. Evleri istimlak ederek şahısların evlerini ve arsalarını satın aldık. Denizli, içme suyu ihtiyacının büyük bölümünün karşılandığı havza suyunu bu bölgelerden alıyor. Bu bölgedeki yeraltı suları gölette toplanıyor. Halkımıza daha temiz ve sağlıklı içme suyu sunabilmek için havzanın korunmasına daha çok önem vereceğiz" dedi.

Gökpınar Göleti İçme Suyu Havzası üzerindeki Osman Cansever, Ali Yüksel, Şaban Şen, Hasan Aydın ve Tansu Yağan'a ait evler, iş makinesiyle yıkıldı. Yıkımda herhangi bir olay meydana gelmedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title