Haberler

Denizli: Denizli 6. Uluslararası Halk Dansları Festivali

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan dansçılar, Vali Gazi Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Denizli Belediyesi tarafından düzenlenen 6. Uluslararası Halk Dansları Festivali'ne katılan dansçılar, Vali Gazi Şimşek'i makamında ziyaret etti.

Denizli Belediye Başkanı Yardımcısı Ünal Mercimek, Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Nuray Karayel ve Gürcistan, Bulgaristan, Romanya, Belarus, Makedonya ve Meksika'dan festival için Denizli'ye gelen dansçılar Vali Gazi Şimşek'i makamında ziyaret etti. Uluslararası Halk Dansları Festivali'nin uzun süreden beri yapıldığını bu tür organizasyonların ülkemize her zaman önemli şeyler kazandırdığını belirten Vali Şimşek, "Bu tür çalışmalar ülkeler arasındaki dostluğu pekiştiriyor. Ülkelerarasında iş birliğini de güçlendiriyor. Denizli'de bulunduğunuz süre içinde belediye yetkilileri sizleri kentimizin çeşitli yerlerinde bulunan tarihi yerleri görmenizi sağlayacaktır. Zaten Denizli Belediyesi bu konuda çok deneyimli. Benim sizden tek istediğim, her iki ülke arasında gönüllü elçilerimiz olmanız. Memleketlerinize gittiğinizde gezip gördüklerinizi yaşadıklarını anlatabilirseniz, işte o zaman daha mutlu olacağım" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından festivale katılan ülkelerin temsilcileri Vali Şimşek'e çeşitli hediyeler sundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title