Haberler

Denizli'den Kısa Kısa

Acıpayam ilçesinde, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın ekipleri 24 saat yangın nöbeti tutuyor.

Acıpayam ilçesinde, Orman Bölge Müdürlüğüne bağlı yangın ekipleri 24 saat yangın nöbeti tutuyor.

Acıpayam Orman İşletme Müdürü Halil Özdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, meydana gelen orman yangınlarının bir çoğunun insan kaynaklı çok basit hatalardan dolayı olduğuna dikkati çekti.

Her türlü olumsuzluğa karşı ekiplerin hazır olduğunun altını çizen Özdemir, havaların sıcak olması dolayısıyla vatandaşların ormanlık alanda ateş yakmaması konusunda uyarıda bulunurken herhangi bir olumsuz durumda 177 yangın ihbar hattının ücretsiz aranabileceğini kaydetti.

Kale'de iftar yemeği yerine iftar paketi

Kale Belediyesi, her yıl geleneksel olarak ramazan aylarında verilen toplu iftar yemeği yerine bu yıl iftar paketi verecek.

Kale Belediye Başkanı Erkan Hayla, hayırseverlerin katkılarıyla gerçekleştirilen yemeklerin iftar yemeği yerine erzak paketi olarak verileceğini söyledi.

Bu uygulamanın yanlış anlaşılmaması gerektiğine dikkati çeken Hayla, "İftar yemeği vermiyoruz fakat sadece yaşlıların evlerine erzak gönderiyoruz. Artık bütün köylerimiz mahalle oldu. Buradaki fakirlere yemek verirsek diğer mahalleri de vermemiz gerekli. Bu da bizim için çok büyük maliyet olacak. Onun yerine yardım paketi hazırlattık onu dağıtıyoruz" diye konuştu.

Hayla, antik çağlardan 1960'lı yıllara kadar yerleşim yeri olan ve bir kaya üzerine kurulan Tabae antik kentinde yer alan tarihi Cevher Paşa Camisinde 7 yıldır ramazan ayı içinde kılınan teravih namazlarının az cemaat olması nedeniyle kapalı tutulacağını ifade etti.

Çivril'de görevden alınan işçiler eski belediye başkanına plaket verdi

30 Mart yerel seçimlerinden sonra belediyede çalışan ve temmuz ayının başında sözleşmeleri biterek işleri son bulan işçiler, eski Çivril Belediye Başkanı İbrahim Hakkı Aslan'a teşekkür plaketi verdi.

23 Nisan Parkı'nda düzenlenen etkinlikte konuşan eski başkan Aslan, "Ben sizlerle çalışmaktan çok memnundum. Güzel işlere beraber imza attık. Belediyede işiniz bitti ama hayat devam ediyor. Herkesin sorunların üstesinden geleceğine inanıyorum. Birlikte mesaimiz bitti ama dostluğumuz ebedi olarak kalacaktır. Özel yaşamınızda sizlere ağabey olarak yardımcı olmak isterim" dedi.

Konuşmanın ardından, eski belediye işçileri, Aslan'a teşekkür plaketi vererek birlikte çalışmaktan duydukları mutluluğu ifade etti.

Bu arada,  AK Parti Buldan İlçe Başkanlığı'na Ahmet Kırık atandı. - Denizli

Kaynak: AA / Yerel

İbrahim Hakkı Aslan Erkan Hayla Acıpayam Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title